Εριέττα Κούρκουλου: Η πρώτη ολόσωμη φωτογραφία από την εγκυμοσύνη της

To μήνυμα για τον γυναικολόγο της, κ. Πάντο

Έγκυος για πρώτη φορά είναι η Εριέττα Κούρκουλου, η οποία ανακοίνωσε την εγκυμοσύνη της μέσα από μία ανάρτηση στους προσωπικούς της λογαριασμούς στα social media πριν από λίγο καιρό. 

Εριέττα Κούρκουλου: Η ερωτική εξομολόγηση στον σύζυγό της

Η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση περιμένει αγοράκι, τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη.
Το πρωί της Παρασκευής, η Εριέττα δημοσίευσε την πρώτη ολόσωμη φωτογραφία μετά την είδηση της εγκυμοσύνης της, στην οποία ποζάρει μαζί με τον γιατρό της, κ. Πάντο και τον σύζυγό της, Βύρωνα Βασιλειάδη.

Ολόκληρη η ανάρτηση της Εριέττας Κούρκουλου:

«Είναι ο άνθρωπος πίσω από το ατυχές σποτάκι, του οποίου την προσέγγιση κατακρίναμε όλοι.

Είναι ο άνθρωπος που ήταν υπεύθυνος για το συνέδριο που ποτέ δεν έγινε, αλλά ελπίζω να γίνει σύντομα, κάτω από τις σωστές προϋποθέσεις.

Είναι όμως και ο άνθρωπος που μας χάρισε το παιδί μας και γι´αυτό, του χρωστάμε τα πάντα.

Αυτή η ανάρτηση δε έχει σκοπό να φέρει δουλειά στον συγκεκριμένο γιατρό, αρχικά γιατί δεν το χρειάζεται και δεύτερον, γιατί κάθε περίπτωση είναι διαφορετική και σε κάθε άνθρωπο ή ζευγάρι που προσπαθεί για παιδάκι, ταιριάζει κάτι διαφορετικό (όπως επισημαίνω σε όποιον με ρωτάει).

Κάνω αυτή την ανάρτηση, γιατί πιστεύω ότι δεν πρέπει να ισοπεδώνονται όλα για ένα λάθος. Ο κος Πάντος έχει χαρίσει χιλιάδες παιδιά σε ανθρώπους που είχαν χάσει κάθε ελπίδα να γίνουν γονείς και είναι από τους καλύτερους επιστήμονες στην χώρα.

Για αρκετό καιρό, δεν αισθανόμουν άνετα να κάνω αυτή την ανάρτηση λόγω της δημόσιας κατακραυγής που υπέστη, αλλά αυτό το προφίλ το άνοιξα για να λέω αλήθειες και ο κος Πάντος είναι μέρος της δικιάς μας, πιο όμορφης αλήθειας.»

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Πάντος είχε βρεθεί στο στόχαστρο των αντιδράσεων, καθώς ήταν ο διοργανωτής του Συνεδρίου Γονιμότητας που θα διοργανωνόταν τον περασμένο Ιούνιο. Τότε στο εν λόγω διαφημιστικό/προωθητικό σποτ, η γυναίκα παρουσιαζόταν ως ένα κομμάτι μιας αναπαραγωγικής διαδικασίας με επιπτώσεις στη «δημοσιονομική» πολιτική μιας χώρας, χωρίς το δικαίωμα της ελεύθερης βούλησης.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top