Ραφαέλα Πλαστήρα: Η Σταρ Ελλάς αποχώρησε από τον διαγωνισμό «Μις Υφήλιος»

«Η καρδιά μου είναι με όσους πολεμούν στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη»

H Σταρ Ελλάς, Ραφαέλα Πλαστήρα, αποφάσισε να αποσύρει τη συμμετοχή της από τον διαγωνισμό ομορφιάς Μις Υφήλιος, που θα διεξαχθεί στο Ισραήλ.

Το μοντέλο ανακοίνωσε την απόσυρσή της μέσω μίας ανάρτησης στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

«Αγαπητοί μου υποστηρικτές, θα ήθελα να σας ανακοινώσω κάτι, που πραγματικά πονάει την καρδιά μου. Παραμένω ακόμα, η Miss Universe της Ελλάδας, όμως οφείλω να σας δώσω μία εξήγηση. Με πονάει, επειδή περίμενα πολλά χρόνια για να κάνω το όνειρό μου πραγματικότητα, αλλά θέλω να σας δείξω τι είμαι ικανή να κάνω. Δεν θα συμμετάσχω στον διαγωνισμό Miss Universe εφέτος. Ο λόγος για αυτό, είναι η χώρα (Ισραήλ). Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να φανώ ασεβής προς την χώρα. Αγαπώ όλες τις χώρες του κόσμου, αλλά η καρδιά μου είναι με όλους εκείνους τους ανθρώπους που πολεμούν για την ζωή τους στο Ισραήλ και την Παλαιστίνη. Δεν μπορώ να ανέβω στην σκηνή και να προσποιηθώ πως δε συμβαίνει τίποτα, όταν άνθρωποι πολεμούν για τις ζωές τους εκεί έξω», έγραψε το νεαρό μοντέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.


Στη συνέχεια, η εστεμμένη έκανε ακόμα μία ανάρτηση στα social media αναρτώντας  φωτογραφίες με την παλαιστινιακή σημαία, καθώς και ρητά θέλοντας να δείξει την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκεται η χώρα: «Μπορεί να μην ζω στην Παλαιστίνη, αλλά η Παλαιστίνη θα ζει στην καρδιά μου για πάντα. Βλέπω ανθρώπους, αλλα καθόλου ανθρωπιά. Προσευχηθείτε για την Παλαιστίνη».

Για την απόφασή της αυτή μίλησε και στην εκπομπή «Love it»: «Όταν ήμουν μικρή είχα μία φίλη που η μαμά της ήταν από τη Ρωσία και από την Παλαιστίνη ο μπαμπάς της. Μου είχε πει διάφορες ιστορίες κι από εκεί ξεκίνησε η αγάπη για την Παλαιστίνη. Δε θα μπορούσα να σταθώ στη σκηνή και να χαμογελάω με τη σκέψη από πίσω ότι γίνεται πόλεμος σε αυτή τη χώρα. Σε όποια χώρα και αν γινόταν πόλεμος θα έπαιρνα την ίδια απόφαση. Δεν έχει να κάνει με το Ισραήλ».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top