Πέγκυ Ζήνα: «Η Ρούλα Κορομηλά με αποκαλεί ''γλωσσάρα''»

Αποκάλυψε ποιος είναι ο άνθρωπος - προστάτης της όλα τα χρόνια

Δείτε όλα όσα είπε η Πέγκυ Ζήνα στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη

Η Πέγκυ Ζήνα άνοιξε την καρδιά της και μίλησε για τα λόγια του Μίκη Θεοδωράκη, την ψυχανάλυση, τη μονάκριβη κόρη της Ηλέκτρα και τη σχέση ζωής με τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα.

Η γνωριμία της με τον Μίκη Θεοδωράκη

«Συναναστράφηκα το Μίκη Θεοδωράκη από το 2016 μέχρι την ημέρα που ταξίδεψε γιατί έπρεπε να τον έχει και ο ουρανός. Φυλαχτό μου από το Μίκη Θεοδωράκη είναι οι πρώτες μας πρόβες, μου έλεγε ‘’να θυμάσαι πως το έντεχνο πολλοί θαύμασαν, αλλά οι Έλληνες το λαϊκό αγάπησαν’’. Πάρα την πολιτική του τοποθέτηση, όνειρο του Μίκη Θεοδωράκη ήταν η μουσική του να ανήκει σε όλους.

Ο Μίκης Θεοδωράκης θεωρούσε φοβερά ρατσιστικό να ξεχωρίζουμε τον κόσμο σε χρώματα, κόμματα και θρησκείες. Μου έλεγε ‘’μη σε πιάνει σοβαροφάνεια, να χαίρεσαι που δίνεις χαρά στον κόσμο, μη νιώθεις άσχημα, μη θεωρείς ότι είναι μη ποιοτικό’’», είπε η γνωστή τραγουδίστρια στην κάμερα της εκπομπής Πάμε Δανάη και ανέφερε τα λόγια του μεγάλου Έλληνα μουσικοσυνθέτη που θυμάται από τις στιγμές που μοιράστηκαν μαζί: «Ωραίες είναι οι πρωτιές αλλά το θέμα είναι τι κάνεις όταν μοιράζεσαι με πραγματικούς ογκολίθους αυτό που έχεις χτίσει».

Η Πέγκυ Ζήνα για την οικογένειά της

πεγκυ ζηνα

Η οικογένεια Λύρα - Ζήνα σε θεατρική παράσταση/ NDP 

«Η κόρη μου, Ηλέκτρα, είναι ένα χαρούμενο και φωτεινό παιδί και νιώθω πλήρης με αυτό. Ήμουν πολύ συνειδητοποιημένη για το ποτέ θέλω να γινώ μαμά και είχα πει μέχρι τα 35 θα πεσώ με τα μούτρα στην καριέρα μου», ανέφερε για τη μητρότητα Η Πέγκυ Ζήνα και πρόσθεσε: «Η ηλέκτρα μου ζήτησε κάποια στιγμή αδελφάκι, αλλά εγώ ειλικρινά θα σας πω πως ήθελα να κάνω ένα παιδί και να είναι κορίτσι».

Πέγκυ Ζήνα: Η αφιέρωση στον Γιώργο Λύρα για τα γενέθλιά του 

Για τον σύζυγό της Γιώργο Λύρα σημείωσε πως: «Ο σύζυγός μου, Γιώργος Λύρας, ήταν για μένα μια πολύ μεγάλη προστασία σε αυτόν τον χώρο καθώς κάποιοι σέβονται τους άγραφους νομούς στη δουλειά».

Πώς την αποκαλεί η Ρούλα Κορομηλά;

πεγκυ ζηνα ρουλα κορομηλά

Πέγκυ Ζήνα - Ρούλα Κορομηλά/ NDP

«Είμαι χαρακτήρας που, πάρα τη γλυκιά εμφάνιση μου, όταν νιώσω ότι με παραβιάζεις μπορεί να μου γυρίσει το μάτι τόσο τούμπα που δε φαντάζεσαι. Η αγαπημένη μου Ρούλα Κορομηλά με αποκαλεί ακόμη και σήμερα ‘’γλωσσάρα’’» είπε η Πέγκυ Ζήνα.

Η Πέγκυ Ζήνα για τις δυσκολίες της ζωής

«Ζωή χωρίς δυσκολίες, δεν είναι ζωή, είναι ένα ψέμα. Η  πρώτη μου δυσκολία ήταν η απώλεια του πατέρα μου στα 15 και άργησα πολύ να έρθω στην επιφάνεια, τα κατάφερα όταν έγινα εγώ μαμά. Όταν ένιωσα ότι δεν μπορώ να τα διαχειρίζομαι όλα, ζήτησα τη βοήθεια ειδικού, και βοηθήθηκα πολύ από την ψυχολόγο μου», εξομολογήθηκε η τραγουδίστρια.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top