Γιώργος Θεοφάνους: Η δημόσια συγγνώμη στην Αθηνά Παντελίδου

Για όσα είπε προ λίγων ημερών στην εκπομπή της Καινούργιου

Δείτε όσα είπε ο Γιώργος Θεοφάνος στη Super Κατερίνα

Συγνώμη από τη μητέρα του αείμνηστου Παντελή Παντελίδη, Αθηνά, ζήτησε ο Γιώργος Θεοφάνους μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter.  

Αθηνά Παντελίδου: Εξώδικο στον Θεοφάνους έστειλε η μητέρα του Παντελίδη

Αφορμή στάθηκαν οι δηλώσεις του γνωστού μουσικοσυνθέτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου πριν από περίπου δέκα ημέρες, ο οποίος είχε πει, μεταξύ άλλων: «Είδα τη μάνα του Παντελίδη πάνω από το μνήμα να καταριέται εμένα και τα παιδιά μου».  

Αθηνά Παντελίδου Παντελής Παντελίδης

Η Αθηνά Παντελίδου στην απονομή χρυσού δίσκου του γιου της Παντελή Παντελίδη το 2013 /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Στη συνέχεια η μητέρα του τραγουδιστή που έχασε τη ζωή του σε τροχαίο τον Φεβρουάριο του 2016, αποφάσισε να του στείλει εξώδικο. 

«Με αφορμή τις δηλώσεις μου στην Κατερίνα Καινούργιου, αντιλαμβάνομαι ότι έκανα λάθος και αναφέρθηκα σε πράγματα και καταστάσεις που πλήγωσαν και στεναχώρησαν. Αν μπορούσα, θα ανακαλούσα άμεσα τις δηλώσεις μου αυτές. Η απώλεια ενός παιδιού είναι ο ύψιστος πόνος. Δυστυχώς, όμως, τα λόγια αυτά ειπώθηκαν και θα ήθελα να ζητήσω ειλικρινά συγγνώμη. Ευτυχώς, είχα την τύχη να γνωρίσω τον Παντελή Παντελίδη όπως δεν τον γνώρισε ο πολύς κόσμος από τα πρώτα του κιόλας βήματα, να αγαπήσω και να ενθαρρύνω το πάθος του για τη ζωή και τη μουσική», σημείωσε στο Twitter ο Γιώργος Θεοφάνους. 

Γνωστός συνθέτης: «Η μάνα του Παντελίδη καταριόταν εμένα και τα παιδιά μου»

«Από σεβασμό στους οικείους του, επομένως, και προς τιμήν του ιδίου, δεσμεύομαι από πλευράς μου να κλείσει εδώ αυτός ο κύκλος και κάθε αναφορά μου στο εξής να φωτίζει δρόμους αγάπης και γαλήνης. Λένε ότι οι μουσικές νότες είναι καθαρτήριο της ψυχής. Ας αφήσουμε αυτές να μιλήσουν», συμπλήρωσε ο γνωστός μουσικοσυνθέτης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top