Τζένη Μπαλατσινού: Η ηλικία, το βιογραφικό και το σχολείο στη Γαλλία

Όσα δε ξέρουμε για τη σύζυγο του Βασίλη Κικίλια

Η Τζένη Μπαλατσινού σε κάθε της εμφάνιση παραδίδει μαθήματα στιλ και τραβάει τα βλέμματα.

Τζένη Μπαλατσινού: Δείτε την εντυπωσιακή τούρτα-έκπληξη των συνεργατών της 

Το βαπτιστικό της όνομα είναι Πολυξένη και γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 2 Νοεμβρίου του 1970. Είναι 52 ετών. 

Μικρή ήταν πρωταθλήτρια στο τένις, το οποίο όμως εγκατέλειψε λόγω τραυματισμού.

«Από τα 12 ως τα 17 έμεινα εσωτερική σε ένα αθλητικό σχολείο στη Γαλλία. Αν σκεφτώ ότι 12 ετών έφυγα και πήγα να μείνω μόνη μου σε ένα σχολείο που κάναμε οκτώ ώρες προπόνηση και διάβαζα διά αλληλογραφίας τα σχολικά μαθήματα, αντιλαμβάνομαι ότι ήταν κάτι πολύ δύσκολο, το οποίο όμως τότε δε συνειδητοποιούσα. Το έβλεπα σαν περιπέτεια και ήμουν πολύ περήφανη για τον εαυτό μου. Από την άλλη, ήταν αφόρητη η μοναξιά. Τώρα το καταλαβαίνω, που γυρίζω πίσω. Μου έδωσε πάρα πολλά καλά όλο αυτό: να είμαι ανεξάρτητη, να αναπτύσσω την κρίση μου. Σκληραγωγήθηκα με τον καλό τρόπο», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευξή της, μιλώντας για τα εφηβικά της χρόνια.

Το 1990 κέρδισε τον τίτλο της «Σταρ Ελλάς» στα καλλιστεία του ΑΝΤ1 και το 1991 πήρε τον τίτλο «Μις Παγκόσμιος Τουρισμός» σε διαγωνισμό του εξωτερικού. 

Το 1992 παρουσίαζε τα δελτία πρόγνωσης καιρού στα «Νέα του ΑΝΤ1», όπου έμεινε για τα επόμενα δυο χρόνια. 

Το 1994 μετακόμισε στο STAR με τη δική της εκπομπή «Star News» ενώ το 1995 βρέθηκε στο πλευρό  της Ρούλας Κορομηλά  στην εκπομπή «Bravissimo».

Τη σεζόν 1996-1997, ανέλαβε το τιμόνι της δικής της εκπομπής ομορφιάς με τίτλο, «Χείλια Χρώματα», που προβλήθηκε στο MEGA.

Τις τηλεοπτικές σεζόν 2009-2011 ήταν μέλος της κριτικής επιτροπής του «Greece's Next Top Model», μετά  από μακρόχρονη απουσία από τα τηλεοπτικά δρώμενα, καθώς είχε δημιουργήσει οικογένεια και αφιέρωνε όλο τον χρόνο της στα παιδιά της. Την επόμενη σεζόν παρουσίασε το τηλεοπτικό show «Dancing On Ice» στον ANT1.

Τη σεζόν 2013-2014, παρουσίασε την εκπομπή «Πρωινό mou» στο MEGA μαζί με τον τότε σύζυγό της, Πέτρο Κωστόπουλο.  Έχει παρουσιάσει, επίσης, τις τηλεοπτικές εκπομπές "Joy" (2014-2015), "Jenny Jenny" (2015-2016) και ''Εκπαιδεύοντας τη Τζένη'' (2019).

Οι δυο γάμοι και τα τέσσερα παιδιά της Τζένης Μπαλατσινού 

Για 16 χρόνια ήταν παντρεμένη με τον Πέτρο Κωστόπουλου και έχουν αποκτήσει μαζί τρία παιδιά, την 22χρονη Αμαλία, την 21χρονη Αλεξάνδρα και τον 15χρονο Μάξιμο.

Το καλοκαίρι του 2014 το ζευγάρι ανακοινώνει το διαζύγιό του.

Η Τζένη κάνει μία νέα αρχή στη ζωή της και στις 16 Ιουνίου 2019, παντρεύεται τον Βασίλη Κικίλια, με τον οποίο απέκτησαν ένα γιο ανήμερα των Χριστουγέννων του 2020, τον Παναγιώτη Κικίλια. 

Φωτογραφία από τον γάμο της Τζένης Μπαλατσινού με τον Βασίλη Κικίλια 

Η 52χρονη επιχειρηματίας και παρουσιάστρια είχε έναν δύσκολο τοκετό. Η ίδια σε συνέντευξη της στο περιοδικό «Down Town» είχε εξομολογηθεί: 

«Είχα προαίσθημα ότι θα είναι δύσκολος τοκετός. Το ένιωθα. Είχα ένα πολύωρο και δύσκολο χειρουργείο και ο Βασίλης ήταν μέσα σε όλη τη διάρκεια. Περάσαμε μια σκληρή δοκιμασία και αυτό μας υπενθύμισε για άλλη μία φορά πως τίποτα δεν είναι δεδομένο. Τις ημέρες που έμεινα στην εντατική κατάλαβα πως μεγαλώνοντας θέλω να βρίσκομαι εκεί που επιθυμώ και μόνο. Πως ο χρόνος που πάντα θεωρούμε άπλετος είναι πολύ λίγος. Kάναμε Πρωτοχρονιά με τον άντρα μου στη μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών δίπλα στο παιδί μας και προσευχόμασταν να πάμε γρήγορα σπίτι όλοι μαζί… Καταφέραμε να το κρατήσουμε στην αγκαλιά μας για πρώτη φορά 12 μέρες αφότου γεννήθηκε. Και, ναι, ο Βασίλης ήταν ο φύλακας άγγελός μου».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top