Πετρούνιας – Μιλλούση: Βόλτα στη Γλυφάδα με τις κόρες τους

Η πρώτη εμφάνιση του Ολυμπιονίκη μετά τον σάλο με τις δηλώσεις του

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση έχουν αποκτήσει δυο κορούλες, τη Σοφία και την Ελένη και φροντίζουν στον ελεύθερό τους χρόνο να περνούν στιγμές όλοι μαζί!

Βασιλική Μιλλούση - Λευτέρης Πετρούνιας: Δείτε το cozy σπίτι του ζευγαριού

Αυτή τη φορά, ο φωτογραφικός φακός τους «πέτυχε» σε βόλτα στη Γλυφάδα με τα καρότσια.

Το ζευγάρι παντρεύτηκε με θρησκευτικό γάμο τον Σεπτέμβριο, έχοντας στο πλευρό του συγγενείς και φίλους. 

Πετρούνιας: Νιώθω χρέος να ζητήσω συγγνώμη απ' όλους τους Έλληνες

Λίγες εβδομάδες αργότερα σάλο προκάλεσαν οι δηλώσεις του Λευτέρη Πετρούνια σχετικά με το ελληνικό #metoo.

Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως «ο πρωταθλητισμός είναι ένας πολύ σκληρός κλάδος. Από κει και πέρα, εάν υπήρξαν, εάν, εάν υπήρξαν γιατί δεν είμαι σίγουρος… Δεν έχω δει κάτι… Μεμονωμένα περιστατικά, λυπάμαι πολύ. Όμως δεν έχω δει κάποιον αθλητή που βρίσκεται στην επιφάνεια και έχει «τα φώτα πάνω του» ή έχει μάλλον καταφέρει να υλοποιήσει τους στόχους του να έχει κάποιο τέτοιου είδους παράπονο. Ότι κι αν σημαίνει αυτό».

Έπειτα, ο Χρυσός Ολυμπιονίκης, ο οποίος αφού ζήτησε συγγνώμη στον ελληνικό λαό για όλα όσα είπε, απομονώθηκε για λίγο διάστημα από τα φώτα της δημοσιότητας, όπως είχε πει σε δηλώσεις της η Βασιλική Μιλλούση στο Happy Day.

«Όταν είδε τι άρχισε να εξελίσσεται, ήρθε σε άμυνα και πάγωσε. Δεν το πίστευε αυτό που συνέβη. Θέλει μόνο να απομονωθεί και να κλειστεί στην προστασία του σπιτιού του. Όλοι κάνουμε λάθη. Πάνω από όλα είναι καλός άνθρωπος. Το μέλημά του είναι να είναι σωστός στην κοινωνία» είχε πει χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top