Paris Hilton: Παντρεύτηκε τον συγγραφέα Carter Reum - Δείτε το νυφικό της

Ο γάμος, οι εκλεκτοί καλεσμένοι και το τριήμερο πάρτι

Νυφούλα ντύθηκε η Paris Hilton στο πλευρό του αγαπημένου της, Carter Reum.

Η χρυσή κληρονόμος παντρεύτηκε την Πέμπτη με τον συγγραφέα και επίσης πάμπλουτο σύντροφό της Carter Reum σε ένα ιδιωτικό κτήμα του παππού της Barron, στο Bel-Air, στο Λος Άντζελες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Η άκρως εντυπωσιακή νύφη αντάλλαξε όρκους αγάπης με τον 40χρονο αγαπημένο της με παρόντες στην τελετή εκτός από τις οικογένειές τους, την Kim Kardashian, την Kyle Richards κ.α.

Paris Hilton: «Ζαλάδα» προκαλεί η λίστα γάμου της κληρονόμου!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Tο παραμυθένιο νυφικό της ήταν δημιουργία Valentino, ενώ οι παράνυμφοι – η Halle Hammond, η Tessa Gräfin von Walderdorff (σύζυγος του αδελφού της Paris, Barron Hilton II), η κόρη της Kim Richards, Whitney Davis και η κόρη της Kyle Richards, Farrah Aldjufrie, φορούσαν ροζ φορέματα από την εταιρεία Alice + Olivia

«Το δικό μου ‘’για πάντα’’ ξεκινά σήμερα», έγραψε η Paris Hilton στη λεζάντα μιας φωτογραφίας με το νυφικό της στο Instagram .

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paris Hilton (@parishilton)

Μάλιστα, το «γλέντι» δεν έληξε. Οι γαμήλιοι εορτασμοί θα συνεχιστούν με δύο ακόμα πάρτι, τα οποία θα απαθανατίσουν οι κάμερες για το νέο ριάλιτι, Paris in Love, που έκανε πρεμιέρα την Πέμπτη στο Peacock. Μην ξεχνάμε ότι η Paris ήταν και θα είναι μία λαμπερή τηλεπερσόνα. Τα νέα επεισόδια θα προβάλλονται κάθε Πέμπτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το πρώτο πάρτι θα γίνει σε προβλήτα της Santa Monica, ενώτο Σάββατο θα ακολουθήσει μια πιο επίσημη και glam εκδήλωση.

«Ήθελα οι θαυμαστές μου να δουν ότι βρήκα τον γοητευτικό μου πρίγκιπά και θα έχω τον χαρούμενο παραμυθένιο γάμο μου», είπε πρόσφατα η Hilton στον Τζίμι Φάλον.

Nα θυμίσουμε ότι το ζευγάρι, αρραβωνιάστηκε τον Φεβρουάριο μετά από μια ρομαντική πρόταση γάμου στην παραλία με μονόπετρο αξίας 1,5 εκατομμυρίου δολαρίων!


Paris Hilton: Κι επίσημα αρραβωνιασμένη η χρυσή κληρονόμος

«Απλώς είχαμε αυτή την απίστευτη χημεία», είχε εξομολογηθεί η 40χρονη στο People το 2020. «Από το πρώτο μας ραντεβού δεν έχουμε περάσει ούτε μια νύχτα χωριστά. Είναι εκπληκτικό».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top