Stefania: «Δε θέλω να γυρίσω στην Ολλανδία... Εδώ έχει ωραία καφέ!»

Με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα σε διαφημιστική καμπάνια

Δείτε τη συνέντευξη της Stefania στο Breakfast@Star

Έγινε γνωστή στην Ελλάδα το 2020 όταν ανέλαβε να μας εκπροσωπήσει στην Eurovision που δεν έγινε λόγω της πανδημίας. Το 2021 με το Last Dance η Stefania βρέθηκε στη δέκατη θέση, με μια λαμπρή καριέρα να ανοίγεται στη 19χρονη τραγουδίστρια που γεννήθηκε στην Ολλανδία κι έχει καταγωγή από την Ελλάδα

Eurovision 2021: Η Stefania θα φάει επιτέλους πίτα με γύρο!

Stefania Εκπομπή

Η νεαρή performer μίλησε στο Breakfast@Star και τη Βασιλική Μπασιούρη για τη διαφημιστική καμπάνια γνωστής εταιρίας που θα συμμετέχει και το Tik Tok challenge με τη Βίκυ Καγιά και τον Γιώργο Καράβα.

Είναι ξεκάθαρο ότι το ταλέντο της επεκτείνεται κι εκτός του χώρου του τραγουδιού, αφού εκτός από τη δική της εκπομπή στην ολλανδική τηλεόραση, θα παρουσιάσει τα Super Awards στην Κύπρο με τον Θέμη Γεωργαντά.  

Eurovision 2021: Τι δήλωσε η Stefania για τη 10η θέση της Ελλάδας

Μετά το Last Dance θα πήγαινε ξανά στην Eurovision; «Ναι γιατί όχι; Αλλά όποιος κι αν πάει θα τον στηρίξω», δήλωσε, λέγοντας ότι άκουσε λίγο από το φετινό τραγούδι της Ελλάδας για τον μουσικό διαγωνισμό κι είναι εξαιρετικό!

Stefania

Η Στεφανία Λυμπερακάκη βρίσκεται μεταξύ Ολλανδίας και Ελλάδας

Eurovision 2021: Οι δηλώσεις της μητέρας της Stefania μετά τη 10η θέση

Όπως δήλωσε στην εκπομπή δε θέλει να γυρίσει στην Ολλανδία και να μείνει μόνιμα στην Ελλάδα, αφού εδώ έχει πιο ωραία... καφέ και περνάει πολύ καλά, ωστόσο δεν την αφήνει η μητέρα της αφού είναι πολύ μικρή σε ηλικία.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top