Στέλιος Κρητικός: «Κοιμήθηκα τρεις μέρες στο αυτοκίνητο»

Όσα εξομολογήθηκε ο γνωστός ηθοποιός στο «Πρωινό»

Ο Στέλιος Κρητικός έχει ανέβει δυο φορές τα σκαλιά της εκκλησίας. Από τον πρώτο του γάμο με τη Μαρίτα απέκτησε δύο γιους, τον Μιχαήλ - Άγγελο και τον Άρη.

Στέλιος Κρητικός: Η τρυφερή φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη του

Με την δεύτερη του σύζυγο, Κάτια Παπαδοπούλου, έχει αποκτήσει την κόρη του, Κόμισσα και μία ακόμα που ήρθε στον κόσμο τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Και οι δυο γυναίκες διατηρούν άριστες σχέσεις μεταξύ τους, αλλά και με τον ίδιο τον ηθοποιό. «Έχουμε πολύ καλές σχέσεις. Μοιραζόμαστε πράγματα μαζί, θα συναντηθούμε στις γιορτές ή όποτε χρειαστεί. Όταν έλειπα εγώ στο Survivor, στα γενέθλια της Κόμισσας, είχαν πάει όλοι μαζί στο σπίτι της μικρής. Στην αρχή ήταν πάρα πολύ δύσκολα. Θέλει μάχη για να το καταφέρεις αυτό. Εγώ είμαι πολύ ήρεμος άνθρωπος και μέσα στο σπίτι δεν έχουμε τσακωθεί ποτέ. Οποιαδήποτε διαφωνία τη συζητάμε και τη λύνουμε επί τόπου», είπε ο ίδιος στην εκπομπή «Το Πρωινό» που ήταν καλεσμένος με τον γιο του, Άρη.

Στη συνέχεια, γύρισε τον χρόνο πίσω και μίλησε για τη δύσκολη περίοδο που βίωσε μετά τον χωρισμό από την πρώτη του σύζυγο.

«Εγώ ξέρω τι πέρασα. Έφυγα μια μέρα από το σπίτι και κοιμήθηκα τρεις μέρες στο αυτοκίνητο. Ήμουν πάρα πολύ ειλικρινής. Σε σέβομαι όσο τίποτα άλλο στον κόσμο γιατί μου έχεις χαρίσει δύο υπέροχα πλάσματα. Ο τελευταίος άνθρωπος που θα ήθελα να προδώσω στον κόσμο είσαι εσύ. Οπότε για να μη σε κοροϊδέψω είναι καλύτερο να φύγω. Άρχισα να έχω διαφορετικά θέλω και επιθυμίες. Ήξερα ότι θα ερχόταν η στιγμή που θα την προδώσω. Ήμασταν από 20 χρονών μαζί και είχε περάσει το ερωτικό κομμάτι. Είπα την αλήθεια και στα παιδιά, γιατί μόνο έτσι θα μπορούσα εγώ να είμαι εντάξει απέναντί τους», πρόσθεσε ο Στέλιος Κρητικός.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top