Μαρία Ηλιάκη: Για ποιο λόγο έβαλε τα κλάματα η παρουσιάστρια;

Οι σκέψεις που έκανε για το μέλλον

Δείτε το insta story της Μαρίας Ηλιάκη

Λίγους μήνες μετά τον ερχομό της κορούλας της, η Μαρία Ηλιάκη επέστρεψε από την Ελβετία στην Ελλάδα αλλά και την τηλεόραση.

Η Μαρία Ηλιάκη θηλάζει δημόσια την κόρη της και στέλνει το δικό της μήνυμα

Μαρία Ηλιάκη

Η Μαρία Ηλιάκη είναι εδώ και μισό χρόνο μια ευτυχισμένη μανούλα! /Φωτογραφία Instagram

Η influencer και παρουσιάστρια της εκπομπής Τι Λες Τώρα!, συχνά εκφράζει τους προβληματισμούς της στο Instagram, κάνοντας παράλληλα διάφορες αστείες αφηγήσεις από την καθημερινότητά της.

Ηλιάκη: «Η κόρη μου είναι όπως την είχα φανταστεί»

Το πρωί της Πέμπτης εξομολογήθηκε αυτό που της συνέβη όταν περνούσε έξω από ένα δημοτικό σχολείο. Βλέποντας τα παιδάκια, έκανε εικόνα την κόρη της να μπαίνει στο σχολείο κι εκείνη να την αποχαιρετάει, με αποτέλεσμα να… βουρκώσει!

Μαρία Ηλιάκη Κλάματα

Full time μαμά η Μαρία Ηλιάκη: Στα διαλείμματα της εκπομπής βγάζει γάλα

«Περνούσα χθες έξω από ένα σχολείο, δημοτικό ήταν. Κι έβλεπα που σχολούσαν τα παιδάκια και τα περίμεναν οι μαμάδες τους. Ξαφνικά μου έρχεται η εικόνα να πηγαίνει η δικιά μου σχολείο και να την αποχαιρετώ και τα λοιπά και βούρκωσα. Είναι κατάσταση αυτή; Το μωρό είναι πέντε μηνών και πάει για έξι κι εγώ κάθομαι και βουρκώνω με τα παιδάκια που πάνε σχολείο; Και μετά σκέφτηκα αν έρθει ένα άλλο παιδάκι να την πειράξει, ξέρω εγώ να τσακωθούν, εγώ εκεί τι θα κάνω;», αναρωτήθηκε με μια δόση χιούμορ η Μαρία Ηλιάκη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top