Ροϊλός: Η αναφορά στη σύντροφό του, Εριέττα Μανούρη που παίζει στον Σασμό

Η ερώτηση για τις Άγριες Μέλισσες που τον ενόχλησε

Ο Αναστάσης Ροϊλός και η Εριέττα Μανούρη είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. Οι δυο τους γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και από τότε είναι μαζί.

Αναστάσης Ροϊλός - Εριέττα Μανούρη: Σπάνια δημόσια εμφάνιση για το ζευγάρι

Φέτος, η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στη σειρά «Σασμός» και ρωτήθηκε αν θα το ενοχλούσε αν έπαιζε ακριβώς απέναντι από τη σύντροφό του.
«Δεν ξέρω αν θα με ενοχλούσε το να παίζω ακριβώς απέναντι με τη σύντροφό μου, Εριέττα Μανούρη. Με τη σύντροφό μου υπάρχει ας πούμε μια ευγενής τηλεοπτική άμιλλα», ανέφερε στην  κάμερα της εκπομπής «Breakfast@star» που βρέθηκε στην πρεμιέρα της παράστασης Γυάλινος Κόσμος στο θέατρο Αλκυονίς.

Ο Αναστάσης και η Εριέττα είναι ένα από τα πιο όμορφα νέα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Ο Αναστάσης και η Εριέττα είναι ένα από τα πιο όμορφα νέα ζευγάρια του ελληνικού θεάτρου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Παράλληλα, ο ηθοποιός δεν έκρυψε την ενόχλησή του όταν ρωτήθηκε για τις φήμες που θέλουν να υπάρχουν τροποποιήσεις στο σενάριο των «Άγριων Μελισσών», λόγω τηλεθέασης.

«Τι να αλλάξει παιδιά στις Άγριες Μέλισσες; Σας παρακαλώ… Τι είναι αυτά που λέτε; Σε καμία περίπτωση! Η σειρά έκανε για δύο σεζόν πάρα πολύ καλά νούμερα και τώρα όλα τα υπόλοιπα είναι λίγο έξω από την δουλειά μας. Δεν ασχολούμαι προσωπικά με αυτά. Δεν ισχύει ότι θα μπουν περισσότερες ερωτικές σκηνές στις Άγριες Μέλισσες», πρόσθεσε.


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Breakfast@star»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top