Καρύδη για #metoo: «Υποστήκαμε πολλά χρόνια κακοποιητικές συμπεριφορές»

«Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα» είπε στο «Mega Καλημέρα»

Καλεσμένη στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα» ήταν το πρωί της Παρασκευής η Σμαράγδα Καρύδη και αναφέρθηκε – μεταξύ άλλων- στο ελληνικό #metoo, στην καραντίνα αλλά και στην αγαπημένη σειρά «Στο Παρά 5».

σμαράγδα καρύδη

Συγκεκριμένα, η ηθοποιός δήλωσε για το #metoo: «Ήταν ώρα να γίνουν κάποια πράγματα. Πολλά χρόνια υποστήκαμε κακοποιητικές συμπεριφορές. Είναι καλό που γίνεται και ξεκαθαρίζει το πράγμα. Εγώ δεν έχω υποστεί κάποια παρενόχληση. Ωστόσο στη δουλειά μπούλινγκ έχω δει».

Όσον αφορά στην καραντίνα λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Σμαράγδα Καρύδη είπε:

«Η πρώτη καραντίνα δεν με πείραξε τόσο και την είδα λίγο σαν παιχνίδι. Η δεύτερη παρότι δούλευα μου έπεσε βαριά. Αρρώστησα κιόλας, ήταν και ο χειμώνας μεγάλος. Δε θέλω να ξανακλείσουμε με τίποτα».

Για την επιτυχία του «Στο Παρά 5» η «Ντάλια» είπε: «Όχι, δε με έχει κουράσει. Τη δουλειά εκείνη πραγματικά την αγαπούσα και άξιζε να κάνει επιτυχία. Δε με φωνάζουν Ντάλια αλλά με πλησιάζουν και μου λένε “θα μας δώσεις κανένα μοβ;”. Νομίζουν ότι κουβαλάω πολλά χρήματα. Δεν θα είμαι σε κάθε δουλειά του Γιώργου Καπουτζίδη. Μακάρι να ήμουνα γιατί είναι ένας εκπληκτικός σεναριογράφος και χαίρομαι πολύ να δουλεύω μαζί του, αλλά δεν γίνεται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top