Γιώργος Κακοσαίος: Κόρη γνωστού μοντέλου πρωταγωνιστεί στο νέο του clip

«Μην Της Πείτε» είναι ο τίτλος του νέου του τραγουδιού

Ο Γιώργος Κακοσαίος μας χαρίζει ακόμα μία επιτυχία με το νέο του τραγούδι «Μην Της Πείτε», που κυκλοφορεί, από την Panik Records, μαζί με music video.

Το «Μην Της Πείτε» είναι ένα σύγχρονο ζεϊμπέκικο με την υπογραφή του ίδιου στη μουσική και του Νίκου Σαρρή στους στίχους και συνεχίζει το σερί των επιτυχημένων singles του Γιώργου Κακοσαίου, ο οποίος κατέκτησε το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου στα φετινά Mad VMA και τους προηγούμενους μήνες έκλεψε τις εντυπώσεις κάνοντας εμφανίσεις σε Ελλάδα και Κύπρο δίπλα στον Γιάννη Πλούταρχο και την Νατάσσα Θεοδωρίδου.

Γιώργος Κακοσαίος: «Έκλεψε» τις εντυπώσεις στο πλευρό της Θεοδωρίδου

Γιώργος Κακοσαίος

Το τραγούδι μεταφέρεται στις οθόνες μας μέσα από ένα κινηματογραφικής αισθητικής music video που ξεδιπλώνει την ιστορία ενός love story που τελείωσε, σε σενάριο και σκηνοθεσία του βραβευμένου σκηνοθέτη Κώστα Καρύδα.

Γιώργος Κακοσαίος: Στο θέατρο Άλσος με ξανθιά καλλονή

 

Στο video συμπρωταγωνιστεί η Ραφαέλα Μητροπούλου, η κόρη του επιχειρηματία Βίκτωρα Μητρόπουλου και της Τάριας Μπούρα, ενός από τα top models των ‘90s και επί χρόνια συνεργάτιδας της Ελένης Μενεγάκη (στήλη μόδας στον «Πρωινό Καφέ»).

Παράλληλα, αυτή την περίοδο ο Γιώργος Κακοσαίος προετοιμάζεται για τις εμφανίσεις του σε νυχτερινό κέντρο της Αθήνας, που θα ανακοινωθούν σύντομα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top