Έγκυος η Μελίνα Μακρή: Οι πρώτες δηλώσεις της μέλλουσας μαμάς!

Η τραγουδίστρια διανύει τον 5ο μήνα της κύησης της

Την πιο ευτυχισμένη περίοδο της ζωής της διανύει η Μελίνα Μακρή αφού σε λίγους μήνες θα γίνει μαμά για πρώτη φορά. Η τραγουδίστρια διανύει τον 5ο μήνα της κύησης της και ανυπομονεί να κρατήσει στην αγκαλιά της το μωράκι της.

Μελίνα Μακρή: Έφυγα από τους Vegas και έφαγα τα μούτρα μου

Την αποκάλυψη της ευχάριστης είδησης έκανε η ίδια σε συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή «Happy Day»: «Είμαι πάρα πολύ ευτυχισμένη. Είναι κάτι το οποίο ήθελα πάρα πολύ και επιτέλους ο Θεός μου το έστειλε. Οι συνθήκες δεν ήταν ευνοϊκές, κάθε φορά που προσπαθούσαμε βρίσκαμε εμπόδια. Αυτό με είχε στεναχωρήσει αλλά άφησα τη ζωή να με πάει».

Δάκρυσε η Μελίνα Μακρή: «Ήμουν ένα φοβισμένο παιδί. Δεχόμουν bullying»

«Δεν έχω βγει από το σπίτι. Ήμουν 3 μήνες μέσα στο σπίτι το καλοκαίρι. Τώρα κυκλοφορώ. Τρώω, το ευχαριστιέμαι. Μαγειρεύω και μπορεί να φάω ένα ταψί παστίτσιο σε δύο μέρες», πρόσθεσε η ίδια.

Πώς έμαθε η Μελίνα Μακρή ότι σε λίγους μήνες θα την επισκεφθεί ο πελαργός;  «Είχα μια συναυλία την επόμενη μέρα στην Καλαμάτα, μαζί με τον αδερφό μου. Είπα στον σύζυγό μου ότι επειδή έχω καθυστέρηση, δεν θα είμαι καλά στη συναυλία, φέρε μου ένα τεστ. Έκανα το τεστ και του είπα ότι είναι θετικό. Συγκινηθήκαμε πολύ».

Τα τελευταία 13 χρόνια η Μελίνα Μακρή είναι ζευγάρι με τον Φράνκυ Λούβαρη. Τον Δεκέμβριο του 2015 παντρεύτηκαν και 6 χρόνια μετά έρχεται το μωράκι τους για να ολοκληρώσει την ευτυχία τους.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top