Love is in the air! Τα ζευγάρια που γνωρίστηκαν μέσω social media!

Ο Άκης Πετρετζίκης γνώρισε την αγαπημένη του την περίοδο της καραντίνας

Στην εποχή των social media πολλά είναι τα ζευγάρια που γνωρίζονται μεσω αυτών, φλερτάρουν και δημιουργούν σχέσεις! Αναμέσα τους και πολλοί επώνυμοι της ελληνικής showbiz! 

Άκης Πετρετζίκης – Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ 

Ο Άκης Πετρετζίκης αν και κρατούσε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή, πριν από έναν χρόνο έκανε την έκπληξη και αποκάλυψε ότι θα γίνει μπαμπάς.

Μέχρι τότε δεν ξέραμε τη σχέση του με την αγαπημένη του Κωνσταντίνα Παπαμιχαήλ.

Μπορεί εν μέσω lockdown ο Άκης να έκανε αρκετά live μέσα από το σπίτι του, αλλά δε μας έδειξε ποτέ το μυστικό του. Η γνωριμία τους, σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει μέχρι τώρα γνωστά έγινε μέσω social media και ο γιος τους, συμπλήρωσε με τον πιο όμορφο τρόπο την ευτυχία τους. Αξιοσημείωτο είναι  ότι η εκλεκτή της καρδιάς του διάσημου σεφ δεν έχει καμία σχέση με τον χώρο της μαγειρικής ή της showbiz, αλλά εργάζεται ως νοσοκόμα. Το ζευγάρι, που παντρεύτηκε τη Δευτέρα, μένει στα Νότια Προάστια και το σπίτι τους έχει γεμίσει με παιδικά γέλια και φωνούλες. 

Χρύσα Μιχαλοπούλου - Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή της Έλενας Κατρίτση στην ΕΡΤ, «Προσωπικά» και εκεί μάθαμε πώς γνωρίστηκε με τη σύντροφό του, Χρύσα Μιχαλοπούλου!

Μιχαλοπούλου για Κουτσόπουλο: «Είναι πολύ ωραίος άντρας. Δεν τον ζηλεύω»

Αρχικά η Χρύσα Μιχαλοπούλου ρωτήθηκε αν ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος είχε να επιλέξει να πάει στην πρεμιέρα της ή σε ένα ματς του Πανιωνίου πού θα πήγαινε και απάντησε: «Θα ήθελα να πάει εκεί που θέλει, δεν θα ήθελα να έρθει στην πρεμιέρα. Ωραίο θα ήταν βέβαια, να έχεις μια αγκαλιά αν δεν πήγαινε καλά. Αυστηρός δεν θα ήταν, θα ήταν αντικειμενικός».

«Γνωριστήκαμε μέσα από το Instagram, ήταν μια πολύ βαρετή συζήτηση που πάλι καλά δεν συνέχισε να είναι βαρετή. Πήγαμε θέατρο σε ένα πολύ ωραίο έργο. Πιστεύω ότι είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, δεν καταλαβαίνει πόσο ωραίος τύπος είναι και πάλι καλά, είναι πανέξυπνος. Ένας υπέροχος άνθρωπος. Είμαι πολύ ευτυχισμένη. Έχει πολύ ωραία φωνή και παίζει και πολύ ωραία κιθάρα. Τα “1000 περιστέρια” είναι το αγαπημένο μου τραγούδι που μου έχει τραγουδήσει», είπε η Χρύσα Μιχαλοπούλου.

Χάρης Βαρθακούρης – Αντελίνα Βαρθακούρη 

Χάρης Βαρθακούρης - Αντελίνα Βαρθακούρη 

Γνωρίστηκαν µέσω Facebook. Ο Χάρης έκανε like στις φωτογραφίες της Αντελίνας και από εκεί ξεκίνησαν όλα. Αντάλλασσαν μηνύματα για δύο µήνες, το πρώτο ραντεβού δεν πήγε καλά, ωστόσο στην πορεία όλα άλλαξαν. Μια κάρτα του Χάρη «Είσαι η ζωή µου, δώσε µια ευκαιρία» µε ένα µπουκέτο λουλούδια ήταν αρκετά για την Αντελίνα.

Μέσα σε έναν µήνα έµεινε έγκυος και όλα πήραν τον δρόµο τους. Παντρεύτηκαν, απέκτησαν δύο χαριτωµένα κοριτσάκια, τη Μελωδία-Μαρία και τη Λιόνα-Κωνσταντίνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top