Έρωτας με διαφορά: Όσα αποκάλυψαν η Ελβίρα κι ο Χρήστος στο Breakfast@Star

Η Έρρικα Μπίγιου κι ο Δημήτρης Καπετανάκος μίλησαν στην πρωινή εκπομπή

Δείτε όσα είπαν η Έρρικα Μπίγιου κι ο Δημήτρης Καπετανάκος στο Breakfast@Star

Καλεσμένοι στο Breakfast@Star ήταν το πρωί της Τετάρτης η Έρρικα Μπίγιου κι ο Δημήτρης Καπετανάκος που πρωταγωνιστούν στο επιτυχημένο σίριαλ του STAR, Έρωτας με διαφορά.

Έρρικα Μπίγιου: Από τη βρετανική τηλεόραση στον «Έρωτα με διαφορά»

Η «Ελβίρα» κι ο «Χρήστος» μοιράστηκαν την αγωνία και τον ενθουσιασμό τους για τον δεύτερο κύκλο της σειράς, εκφράζοντας τις δικές τους απόψεις για τους έρωτες με διαφορά.

Δημήτρης Καπετανάκος

Παρότι στο σίριαλ υποδύεται έναν πιο εξωστρεφή χαρακτήρα, ο Δημήτρης Καπετανάκος δήλωσε ότι στη ζωή του είναι πολύ ντροπαλός.

Ο πολυπράγμων καλλιτέχνης αποκάλυψε στην Ελίνα και τον Γιώργο ότι μεγάλωσε μέσα στο μπαρ που είχε η οικογένειά του, οπότε ο ρόλος του «Χρήστου» του ήταν… γνώριμος. Μάλιστα, στην ηλικία των επτά ετών έμαθε να φτιάχνει το πρώτο του κοκτέιλ! 

«Έρωτας με διαφορά»: Γιατί ο «Χρήστος» σκαρφάλωσε σε υδρορροή;

Για τη ζωή και την καριέρα της στο Λονδίνο μίλησε η Έρρικα Μπίγιου, που πρωταγωνίστησε στη βρετανική σειρά The Durrels, που έχει γυριστεί στην Κέρκυρα. Ο δυναμισμός και η ειλικρίνεια είναι τα πράγματα που θαυμάζει στον ρόλο της, ενώ άλλο κοινό που έχει με την «Ελβίρα» είναι τα… μαλλιά τους. «Πιστεύω στον έρωτα άσχετα από τις διαφορές», δήλωσε σε σχέση με το θέμα της σειράς.

Έρρικα Μπίγιου

«Ο έρωτας όταν έρθει δεν κοιτάει ηλικία, δεν κοιτάει προβλήματα. Ο αληθινός έρωτας είναι ένα ποτάμι που δεν μπορείς να κάνεις τίποτα!», δήλωσε ο Δημήτρης Καπετανάκος, αποκαλύπτοντας στη συνέχεια το πιο ακραίο που έχει κάνει για τον έρωτα. «Σκαρφάλωσα σε μια υδρορροή για να δω αν είναι μέσα», είπε.

Έρρικα Μπίγιου - Σταύρος Νικολαϊδης: Το «Έρωτας με διαφορά» και η ζωή τους

Έρρικα Μπίγιου Δημήτρης Καπετανάκος

Κλείνοντας, οι δύο αποκάλυψαν το πόσο καλά πέρασαν στα γυρίσματα της επιτυχημένης ρομαντικής κομεντί του STAR.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή Breakfast@Star

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top