Μάριος Καπότσης: «Για μένα είναι η Κωνσταντίνα, για τον κόσμο είναι η Κόνι»

Όσα είπε ο Ολυμπιονίκης πολίστας για τη σύντροφό του

Δείτε όσα είπε ο Μάριος Καπότσης στην εκπομπή του ΣΚΑΪ

Είναι στα καλύτερά του αφού πριν από λίγο καιρό με την Εθνική Πόλο κέρδισε το αργυρό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, ενώ είναι πολύ ερωτευμένος με την Κόνι Μεταξά

Κόνι Μεταξά - Μάριος Καπότσης: Έτοιμοι για το επόμενο βήμα στη σχέση τους

Ο Μάριος Καπότσης μίλησε στην εκπομπή του ΣΚΑΪ, Όλα Γκουντ, όπου αναφέρθηκε στη μεγάλη επιτυχία της Εθνικής Ομάδας Πόλο, αλλά και στην ιδιαίτερα προβεβλημένη κοπέλα του. 

Κόνι Μεταξά Μάριος Καπότσης

Η Κόνι Μεταξά με το μετάλλιο του συντρόφου της, την ημέρα που επέστρεψε από το Τόκιο /Φωτογραφία Instagram

«Το όνειρο του κάθε αθλητή είναι να παίξει αρχικά σε Εθνική Ομάδα και μετά να πάρει κάποιο μετάλλιο, είτε ευρωπαϊκό, είτε παγκόσμιο, αλλά στην Ολυμπιάδα ήταν το υπέρτατο. Εμείς το ελπίζαμε, αλλά δεν τον φανταζόμασταν, απλά το ονειρευόμασταν συνέχεια», είπε για τη μεγάλη επιτυχία της ομάδας Πόλο. 

Κόνι Μεταξά: Μας συστήνει τη μητέρα του συντρόφου της, Μάριου Καπότση

Ο γνωστός πολίστας, ρωτήθηκε και για τη σύντροφό του Κόνι Μεταξά, η οποία χάρηκε πολύ με τη μεγάλη του αυτή νίκη: «Εγώ είμαι λίγο πιο… μαζεμένος από την Κόνι για να υπάρχει και λίγη ισορροπία. Η Κωνσταντίνα είναι η χαρά της ζωής. Αυτό που τη νοιάζει είναι να κάνει τον κόσμο να γελάει. Για μένα είναι η Κωνσταντίνα, για τον κόσμο είναι η Κόνι», είπε ο Μάριος Καπότσης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top