Χωρισμός «βόμβα» στη showbiz! Χώρισαν λίγο μετά τη γέννηση του γιου τους

Η ανακοίνωση του διάσημου τραγουδιστή στο Twitter

Με ένα tweet ανακοίνωσε ο διάσημος τραγουδιστής Jason Derulo τον χωρισμό του από τη Jena Frumes.

ντερουλο jason derulo χωρισμος

«Η Jena και εγώ αποφασίσαμε να ακολουθήσουμε χωριστούς δρόμους. Είναι μια εκπληκτική μητέρα, αλλά νιώθουμε πως το να είμαστε χωριστά αυτή τη στιγμή θα μας επιτρέψει να γίνουμε η καλύτερη εκδοχή του εαυτού μας και οι καλύτεροι γονείς για τον γιο μας. Παρακαλούμε να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά μας αυτές τις στιγμές», έγραφε ο Derulo στο tweet του.

 

 

Το οξύμωρο της ιστορίας είναι ότι η πανέμορφη Jena, λίγες ώρες πριν, έκανε τρυφερές αφιερώσεις για εκείνον…

Συγκεκριμένα, μόλις μία ημέρα πριν την ανακοίνωση χωρισμού τους από τον star, η 28χρονη τού έκανε μια αφιέρωση, αποκαλύπτοντας πως θα περνούσαν μαζί τα γενέθλιά τους (έχουν γενέθλια την ίδια μέρα – 21/09) στο Aspen.

«Ευλογημένη να μοιράζομαι την ίδια μέρα γέννησης με τον αγαπημένο μου. Είσαι ο πιο όμορφος, εργατικός, ταλαντούχος, ανόητος, αγαπητός άνθρωπος που ξέρω. Πραγματικά με ολοκληρώνεις και είμαι τόσο ευγνώμων για την αγάπη που μοιραζόμαστε. Εσύ και το μωρό μας με κάνετε το πιο ευτυχισμένο κορίτσι στον κόσμο και ανυπομονώ να κάνω περισσότερες αναμνήσεις με εσάς μαζί.
Ξέρω ότι είμαι σκληρή, αλλά με μαλακώνεις και με αποδέχεσαι για αυτό που είμαι και είμαι για πάντα ευγνώμων γι' αυτό. Ευχές για άλλη μια χρονιά! Σε αγαπώ πολύ, για πάντα»,
έγραφε το post της Jena.

Η εν λόγω ανάρτηση δεν υπάρχει πια στον λογαριασμό της, καθώς την έσβησε. Ωστόσο, η ίδια έχει κρατήσει αρκετές φωτογραφίες με τον γιο της και τον Jason.

χωρισε ο ντερούλο

Να θυμίσουμε ότι στις 8 Μαΐου το πρώην ζευγάρι έφερε στον κόσμο το πρώτο του παιδάκι, τον Jason King.

jason derulo χωρισε απο τη γυναικα του

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top