Anya Taylor - Joy: Τι δεν μπορεί πλέον να κάνει δημόσια;

Η παράξενη συνήθεια που είχε η ηθοποιός πριν γίνει διάσημη

Η Anya Taylor – Joy, η αγαπημένη Queen’s Gambit, αναφέρθηκε σε πρόσφατη συνέντευξή της, σε μία συνήθεια που είχε για καιρό και τώρα πρέπει να την… κόψει, καθώς δεν της το επιτρέπει η αναγνωρισιμότητά της πλέον.

anya taylor joy εκλαιγε στα αεροπλανα κλαμα

Ποια ήταν αυτή η συνήθεια; Η Taylor -Joy συνήθιζε να κλαίει γοερά, ενώ βρισκόταν κατά τη διάρκεια κάποιας πτήσης και ο λόγος δεν ήταν ότι φοβόταν τα αεροπλάνα.

Το κλάμα ήταν ένας τρόπος «θεραπείας» για εκείνη όταν τελείωνε μία δουλειά και στην ουσία έπρεπε να αποχαιρετήσει τον εκάστοτε ρόλο της, εξήγησε.

«Έβαζα μία δραματική ταινία και έλεγα στον εαυτό μου, εντάξει σήμερα κλαίμε. Αλλά τώρα δεν μπορώ να κλαίω στα αεροπλάνα πια χωρίς ο κόσμος να ανησυχεί για την ψυχική μου υγεία. Κάποιος θα μου πει 'είσαι εντάξει' κι εγώ θα απαντήσω 'όχι, αυτό είναι καλό. Είναι καλό κλάμα. Είναι δάκρυα χαράς, το υπόσχομαι΄», είπε η πρωταγωνίστρια της σειράς «The Queen's Gambit».

Όπως εξομολογήθηκε, το κλάμα της αυτό τη βοηθούσε να αποχαιρετήσει τις τόσες γυναίκες που υποδύθηκε και έμαθε να τις αγαπάει μέσα από τους ρόλους τους. 

Μετά τα γυρίσματα του «The Witch», όπως δήλωσε, έπαθε κατάθλιψη και συνειδητοποίησε πως θα της έλειπε ο ρόλος.
Το ίδιο της συνέβη και με τον χαρακτήρα της στο «The Queen's Gambit», τον οποίο θρήνησε όταν έβγαλε για τελευταία φορά τη χαρακτηριστική περούκα της. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top