Stanley Tucci για τη μάχη με τον καρκίνο: Είχα σωλήνα σίτισης για 6 μήνες

Ο ηθοποιός πριν από 3 χρόνια διαγνώστηκε με όγκο στη γλώσσα

Στιγμιότυπα από τις δημόσιες εμφανίσεις του Stanley Tucci

Ο Stanley Tucci έχει κάθε λόγο να ατενίζει το μέλλον με αισιοδοξία και πολλά χαμόγελα! Και αυτό γιατί τα δύσκολα πέρασαν για τον ηθοποιό, ο οποίος πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στη γλώσσα του.

Ο Stanley Tucci πριν από τρία χρόνια διαγνώστηκε με καρκίνο στη γλώσσα του


Ο ίδιος αποφάσισε να μιλήσει για τη σοβαρή περιπέτεια που είχε με την υγεία του τώρα που όλα έχουν τελειώσει. «Ο όγκος ήταν πολύ μεγάλος για να χειρουργηθεί, οπότε έπρεπε να κάνω ακτινοβολία και χημειοθεραπεία. Είχα ορκιστεί ότι δεν θα έκανα τίποτα τέτοιο, γιατί η πρώτη μου γυναίκα πέθανε από καρκίνο και το να τη βλέπω να περνάει αυτές τις θεραπείες για χρόνια ήταν φρικτό», ανέφερε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό Virgin Atlantic Vera.

Αξίζει να αναφέρουμε πως η Kate Tucci «έφυγε» από τη ζωή «χτυπημένη» από τον καρκίνο του μαστού τον Απρίλιο του 2009.

Το διάστημα που Stanley Tucci υποβαλλόταν σε χημειοθεραπείες όπως ήταν φυσικό δεν ήταν εύκολο ούτε για τον ίδιο, αλλά ούτε και για τα παιδιά του.

Ο ηθοποιός είχε σωλήνα σίτισης για έξι μήνες

«Τα παιδιά ήταν υπέροχα, αλλά ήταν δύσκολο για αυτά. Είχα σωλήνα σίτισης για έξι μήνες», δήλωσε και στη συνέχεια πρόσθεσε πως ο καρκίνος είναι σε ύφεση και είναι απίθανο να κάνει την επανεμφάνισή του.

Όλη αυτή η… δοκιμασία τον έκανε να δει διαφορετικά κάποια πράγματα στη ζωή του και πώς πρέπει να αντιμετωπίζει τις δυσκολίες. «Ο καρκίνος σε κάνει να φοβάσαι ταυτόχρονα πολύ και λίγο. Νιώθω πολύ μεγαλύτερος απ' ό,τι πριν αρρωστήσω, αλλά εξακολουθώ να θέλω να προχωρήσω να κάνω πράγματα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top