Νίκος Οικονομόπουλος: Οι δηλώσεις που είχε κάνει πριν νοσήσει με κορωνοϊό 

«Θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός!»

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης από την εκπομπή Alpha Παντού

Στον Ευαγγελισμό νοσηλεύεται από την Πέμπτη ο Νίκος Οικονομόπουλος, καθώς βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο δημοφιλής τραγουδιστής συνεχίζει να έχει δύσπνοια και πυρετό, όπως αναφέρουν τα νεότερα για την υγεία του.

Νίκος Οικονομόπουλος: Στο νοσοκομείο με κορωνοϊό ο τραγουδιστής

Όπως είδαμε το πρωί της Παρασκευής στην εκπομπή Alpha Παντού, τον περασμένο Μάιο είχε παραχωρήσει συνέντευξη στη δημοσιογράφος Μαρία Γεωργάκαινα, όπου είχε μιλήσει για την πανδημία και τη Θεία Κοινωνία, αμφισβητώντας ουσιαστικά τα μέτρα κατά του κορωνοϊού

«Ο κορωνοϊός απλά έφερε μία αταξία στη ζωή μας. Μας τα έχει αλλάξει όλα, μας έχει αλλάξει τη δομή της σκέψης μας, δεν ξέρουμε τι είναι σωστό και τι είναι λάθος. Μας λένε κάποιοι άλλοι άνθρωποι τι είναι το σωστό, ενώ γνωρίζουμε κι εμείς τι είναι και θέλουν να μας βγάλουν τρελούς. Είναι κάποιοι άνθρωποι που παραπληροφορούν τον κόσμο και λένε πράγματα που δεν τα γνωρίζουν, γιατί αυτά τα πράγματα κάπου τα άκουσαν. Κι έτσι ο κόσμος δεν ξέρει τι να πιστέψει», είχε πει αρχικά.

Νίκος Οικονομόπουλος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος πριν από λίγες ημέρες βόλταρε στα σοκάκια της Μυκόνου /Φωτογραφία NDP Photo Agency

«Τις πρώτες ημέρες δε σου κρύβω ότι ξυπνούσα και έβλεπα τους θανάτους και τα κρούσματα. Πλέον δεν το κάνω. Πλένω τα χέρια μου με αντισηπτικό σε μεγαλύτερο βαθμό από ό,τι προ κορωνοϊού. Δεν ήμουν από τους ανθρώπους που πήγαινα κάθε Κυριακή στην εκκλησία, αλλά είμαι από τους ανθρώπους που πιστεύω πολύ και θέλω να το μεταδώσω στον κόσμο. Δε θέλω να πείσω κάποιον να πιστέψει με το ζόρι γιατί έτσι πρέπει. Υπάρχουν άνθρωποι που πιστεύουν κι έχουν ανάγκη και να λάβουν τη θεία κοινωνία και να προσευχηθούν κι αυτή η ανάγκη τους από κάποιους ανθρώπους φάνηκε ότι δεν πρέπει να υπάρχει σε αυτή τη ζωή. Τον λόγο δεν τον γνωρίζω γιατί, αλλά άλλα πράγματα μπορούσαν να συμβούν. Για παράδειγμα ο κόσμος μπορούσε να πάει σούπερ μάρκετ, αλλά στην εκκλησία θα κολλούσε κορωνοϊό. Στο σούπερ μάρκετ δε θα κολλήσει. Λέω το πιο κλασικό και το πιο διαδεδομένο», ανέφερε στη συνέχεια.

Νίκος Οικονομόπουλος: Οι βόλτες στα σοκάκια της Μυκόνου!

«Εγώ θα κοινωνούσα ακόμη κι αν ο προηγούμενος από εμένα ήταν λεπρός… Ποια είναι η χειρότερη κολλητική ασθένεια; Κι αυτή να είχε, εγώ θα κοινωνούσα. Με τον κορωνοϊό δεν έχει αλλάξει κάτι», είχε δηλώσει ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top