Μαίρη Συνατσάκη- Ίαν Στρατής: Ετοίμασαν βαλίτσες για ένα road trip

Το βίντεο της παρουσιάστριας - Youtuber στο Instagram

Μπορεί οι περισσότεροι να επιλέγουν κάποιο νησί για τις καλοκαιρινές τους διακοπές, αλλά η Μαίρη Συνατσάκη και ο Ίαν Στρατής αποφάσισαν να κάνουν τη διαφορά.

Νέο ζευγάρι στη σόουμπιζ: Έκανε την πρώτη του δημόσια εμφάνιση!

Με ποιο τρόπο; Θέλησαν να κάνουν ένα road trip! Το ζευγάρι αν και κρατά χαμηλούς τόνους στην προσωπική του ζωή μετά από την πρώτη κοινή του εμφάνιση στο θέατρο Άλσος ετοίμασε τις βαλίτσες του για το εναλλακτικό ταξίδι.

Συνατσάκη: Η αντίδρασή της, όταν ρωτήθηκε αν συγκατοικεί με τον Ίαν Στρατή

 

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής πριν από λίγο καιρό έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος/ φωτογραφία NDP

Μαίρη Συνατσάκη και Ίαν Στρατής πριν από λίγο καιρό έκαναν την πρώτη τους κοινή εμφάνιση στο Θέατρο Άλσος/ φωτογραφία NDP

Η Μαίρη Συνατσάκη ανέβασε ένα χιουμοριστικό βίντεο με τις προετοιμασίες, μιας και προσπάθησε να στριμώξει όλα της τα ρούχα σε μια μικρή βαλίτσα.

«Όταν νιώθεις πάρα πολύ cool που θα πας road trip με μηχανή, αλλά συνειδητοποιείς ότι πρέπει να χωρέσεις όλα σου τα πράγματα σε αυτό το τσαντίνι» σχολίασε η παρουσιάστρια και Youtuber.

Ακόμα και τα αγαπημένα τους κατοικίδια τρύπωσαν μέσα στις βαλίτσες τους, ώστε να τους… πείσουν να πάνε μαζί τους. Οι δύο γάτες του ζευγαριού μάλλον δεν ήθελαν να τους αποχωριστούν, που… τρύπωσαν στις βαλίτσες.

Ο γάτος ήθελε να παέι κι εκείνος μαζί με τη Μαίρη Συνατσάκη και τον Ίαν Σταρτή

Τα κατοικίδια του ζευγαριού δεν ήθελε να το αποχωριστεί

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top