Στηρίζει τους πυρόπληκτους η Μπάρκα: Εθελόντρια με μια κουτάλα στο χέρι

Πού βρέθηκε η ηθοποιός - παρουσιάστρια;

Το βίντεο από τα καμμένα δάση στον νομό Ηλείας που ανήρτησε η Δανάη Μπάρκα

Ένα τεράστιο κύμα αγάπης και συμπαράστασης έχει αγκαλιάσει τους πυρόπληκτους. Εθελοντές και απλοί πολίτες συγκεντρώνουν τρόφιμα, είδη πρώτης ανάγκης και φάρμακα.

Την ίδια ώρα μια μεγάλη αγκαλιά έχει ανοίξει  για τα λαβωμένα ζώα που άφησε πίσω της η καταστροφική πυρκαγιά. Δεν είναι λίγοι οι πολίτες που έχασαν τις περιουσίες τους από τη μια στιγμή στην άλλη, που ξεσπιτώθηκαν.

Δανάη Μπάρκα: Συγκλονισμένη με τη φωτιά στη Βόρεια Εύβοια

Ανάμεσα σε αυτούς και η Δανάη Μπάρκα, η οποία δεν έχει σταματήσει να εκφράζει τη συμπαράστασή της στους συνανθρώπους μας που περνούν τραγικές στιγμές.

Η ίδια έγινε εθελόντρια και βρέθηκε στον Κεραμεικό για να προσφέρει στους πυρόπληκτους.

Δανάη Μπάρκα: Δείτε το βίντεο από τα καμμένα δάση στον νομό Ηλείας

Ανήρτησε μια σειρά από φωτογραφίες όπου σε μία από αυτές τη βλέπουμε να κρατά μία κουτάλα στο χέρι και να βάζει φαγητό στα πακέτα που θα διανεμηθούν στους πυρόπληκτους.


«Αγαπημένος μου -σε όλο τον κόσμο-λογαριασμός είναι @oallosanthropos ♥️
Τους γνώρισα στις φωτιές στο Μάτι,αλλά φέτος τους αγάπησα ακόμα περισσότερο.
Η οργάνωση,η πίστη σ ένα καλύτερο αύριο,η αλληλεγγύη,η αυταπάρνηση,η ταχύτητα που λειτουργούν είναι κάτι το ασύλληπτο.
Σε όλο αυτό εν τω μεταξύ δεν χάνουν ποτέ το χαμόγελο τους,το κέφι τους και την αγάπη γι αυτό που κανουν. Αυτό θα πει «ωραίος ανθρωπος» γιατί ο άλλος ανθρωπος είναι ωραίος ανθρωπος. Και ωραιοι άνθρωποι δεν είναι μόνο τα παιδιά που όλη μέρα είναι εκεί.Ωραιοι άνθρωποι είστε οοολοι εσείς που ενώ μπορεί να βρίσκεστε μακρυά,ενώ μπορεί να κάνετε διακοπες,ενώ μπορεί να δουλεύετε…στέλνετε ακόμα και ένα πακέτο μακαρόνια για να είστε «παρόντες». Τα πράγματα που συλλέγονται και η ένωση που έχει γίνει είναι συγκινητική. Ο,τι κι αν συμβαίνει γύρω μας,όσο έχουμε ο ένας τον άλλον μπορούμε να κάνουμε θαυματα. Οι πληροφοριες που μπορεί να διαδοθούν μέσω σοσιαλ μίντια είναι τόσο χρησιμες και τόσο δυνατές που πραγματικά σώζουν ζωές.Είμαστε όλοι μαζι,κι αυτό είναι το πιο σημαντικό. Δεν υπάρχει «καλυτερος» και «χειροτερος»..είμαστε όλοι ένα και θα καταφέρουμε τα πάντα. Μπραβο ρε παιδιά,μπραβο. Ο θυμός όλων μας για όλο αυτό που συμβαίνει είναι τεράστιος,η πίκρα μας,η απογοήτευση μας όμως με ανθρώπους σαν αυτούς μετατρέπουμε τα αρνητικά σε προσφορά κι όλα ομορφαίνουν.
Έχετε καταλάβει την δύναμη μας όταν είμαστε ενωμένοι;;; Μπορούμε να καταφέρουμε τα πάντα,ακόμα και να σώσουμε ζωές. Ναι,η ένωση και η αγάπη σώζει ζωές και όλα θα ξαναγεννηθούν μέσα από τις στάχτες αν είμαστε ΜΑΖΙ. Μεγάλη ευλογία να υπάρχουν ανάμεσα μας άνθρωποι που σκέφτονται τον διπλανό τους και μας το μεταδίδουν. Μεγάλη ευλογία η αγάπη. Μεγάλη ευλογία η αλληλεγγύη.Μεγάλη ευλογία η προσπάθεια.Όσο είμαστε άνθρωποι,ο κοσμος ομορφαίνει.
Όταν μεγαλώσω,θέλω να γίνω σαν τα παιδιά στον @oallosanthropos !
——Τώρα πέτυχα μόνο την @sanelfath αλλά είναι δεκάδες ΦΟΒΕΡΟΙ τύποι που παλεύουν για όλα.
Είστε σπουδαίοι. Είστε οι «ινφλουενσερ» που θελουμε 🤩
#αγαπηΜονο #οΑλλοσΑνθρωπος», έγραψε κάτω από την ανάρτησή της.

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top