Ραγίζει καρδιές η Τσέγκου: Η νέα ανάρτηση για τον θάνατο του ανιψιού της

Ο 14χρονος σκοτώθηκε σε τροχαίο

Σε βαρύ πένθος βρίσκεται η οικογένεια της Μάγδας Τσέγκου τις τελευταίες ημέρες, αφού ο 14χρονος ανιψιός της σκοτώθηκε σε τροχαίο. 

Βαρύ πένθος για τη Μάγδα Τσέγκου: Σκοτώθηκε ο μονάκριβος ανιψιός της

Η γνωστή δημοσιογράφος είναι σοκαρισμένη, αφού είχε τεράστια αδυναμία στον Άγγελό της. Μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ της στο Instagram, δημοσίευσε μια φωτογραφία του, γράφοντας ένα κείμενο που «ραγίζει» καρδιές.

«Αυτό ήταν το παιδάκι μας, το παλικαράκι μας, το ευγενικό μας, το καλόκαρδο μας, το σοβαρό μας, το σεμνό μας, το υπέροχο μας, η ψυχούλα μας ο Άγγελος μας. «Σ’ αγαπώ πολύ Θεία μου» μου έλεγε κάθε φορά πριν κλείσουμε το τηλέφωνο πάντα. Έτσι κλείσαμε προχθές που με πήρε για την γιορτή μου να μου ευχηθεί. Στις 22 με πήρε να μου ευχηθεί, στις 24 έφυγε το παιδάκι μας το καλό.

Σήμερα θα μου ερχόταν τα διδυμάκια μου, τα παιδάκια μου στην Αθήνα με την Μελινούλα μας να κάναμε διακοπές όπως κάθε χρόνο οι τρεις μας, να πάμε παντού. Δεχτήκαμε πολλά τηλεφωνήματα και μηνύματα, να είστε καλά για τις ευχές μας, για τα λόγια σας τα τρυφερά, για το παιδάκι μας που του ανάψατε κεράκι και τον έχετε στη σκέψη σας. Η οικογένεια μας σας ευχαριστεί πάρα πολύ. Αυτός ήταν ο Αγγελός μας».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top