Μαρία Ιωαννίδου: «Ο Τόλης είναι ένα πολύ μεγάλο μέρος της ζωής μου»

«Χάνω ένα μέλος της οικογένειάς μου, πραγματικά»

Ήταν ο «Πρίγκιπας» του ελληνικού τραγουδιού, έζησε απίστευτη δόξα, γνώρισε τα πλούτη και τη χλιδή, αγαπήθηκε και αγάπησε με πάθος. Ο Τόλης Βοσκόπουλος πέθανε σήμερα το πρωί από ανακοπή καρδιάς, σε ηλικία 81 χρόνων, λίγες ημέρες πριν από τα γενέθλιά του, που είναι στις 26 Ιουλίου.

Πέθανε ο Τόλης Βοσκόπουλος

Όπως είναι φυσικό, αυτή η είδηση συνταραξε όλη την Ελλάδα γεμίζοντας με θλίψη την οικογένειά του και όσους τα τραγούδια του σπουδαίου Έλληνα τραγουδιστή σηματοδότησαν και στιγμάτισαν στιγμές στη ζωή τους. Σήμερα στην εκπομπή #καλοκαίριnot μίλησε τηλεφωνικά η αγαπημένη φίλη και συνεργάτιδα του Τόλη Βοσκόπουλου, Μαρία Ιωαννίδου, η οποία ήταν συντετριμμένη, αφού έμαθε για τον χαμό του καλού της φίλου και συνεργάτη από την εκπομπή.

Ο σπουδαίος τραγουδιστής Τόλης Βοσκόπουλος με την Άντζελα Γκερέκου και την κόρη του Μαρία


Τόλης Βοσκόπουλος: Αυτή ήταν η τελευταία δημόσια εμφάνισή του

«Δεν το πιστεύω αυτό που συμβαίνει! Το πληροφορήθηκα από εσάς! Από εσάς! Είναι συγκλονιστικό!», αναφώνησε με λυγμούς. «Συγγνώμη που με ακούτε έτσι. Ζήσαμε συγκλονιστικές στιγμές μαζί. Γέμιζε όλη η λεωφόρος Αλεξάνδρας για να έρθουν να δουν τον Τόλη Βοσκόπουλο», ανέφερε με δάκρυα στα μάτια η Μαρία Ιωαννίδου.

Η ηθοποιός Μαρία Ιωαννίδου μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή #καλοκαίριnot και δήλωσε συντετριμμένη στο άκουσμα του θανάτου του αγαπημένου φίλου και συνεργάτη της, Τόλη Βοσκόπουλου

Μαρία Ιωαννίδου: Ο καρκίνος και η φωτογραφία της μετά τις χημειοθεραπείες

H ηθοποιός ήταν χρόνια συνεργάτιδα με τον σπουδαίο Έλληνα τραγουδιστή Τόλη Βοσκόπουλο. Αναπολώντας στιγμές από το παρελθόν, δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή της, όταν θυμήθηκε την περίοδο που είχε χάσει το σκυλάκι της και ήταν απαρηγόρητη και ο αείμνηστος Τόλης Βοσκόπουλος πήρε την πρωτοβουλία να της δωρίσει ένα σκυλάκι της φυλής Κανίς, το οποίο έζησε με τη μεγάλη ηθοποιό για 15 ολόκληρα χρόνια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top