Γενέθλια στην παραλία για τον Αλέξανδρο Μπουρδούμη

Τα πόσα έκλεισε ο γνωστός ηθοποιός;

Εορταστική είναι σήμερα η ατμόσφαιρα στο σπίτι του Αλέξανδρου Μπουρδούμη και της Λένας Δροσάκη. Ο δημοφιλής ηθοποιός έχει τα γενέθλιά του και από το πρωί δέχεται πάρα απολλές ευχές γι’ αυτή την ξεχωριστή ημέρα.

Ο ίδιος διανύει μία από τις πιο ευτυχισμένες περιόδους της ζωής του μιας και έχει δημιουργήσει μια πού όμορφη οικογένεια με τη Λένα Δροσάκη.

 


Ο έρωτάς τους επισφραγίστηκε με τον ερχομό του γιου τους, Αναστάση, ο οποίος βαπτίστηκε πριν από λίγες εβδομάδες στην Πάτρα.

Μπουρδούμης - Δροσάκη: Βάπτισαν τον γιο τους!


Οι τρεις τους πήγαν στην παραλία και εκεί ο Αλέξανδρος έσβησε τα κεράκια στην τούρτα του αποκαλύπτοντας πως έγινε 45 ετών.

Στη λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο προφίλ του στο Instagram έγραψε «Γενέθλια στην παραλία! 45 αισίως! Το 4 το έφαγε η αλμυρά και έμεινε το 5 να με συντροφεύει μαζί με την υπέροχη οικογένεια μου! Αηδόνα μου Λένα Δροσάκη σ’ ευχαριστώ για την αγάπη σου και την στοργή σου! Περήφανος που είσαι η γυναίκα μου! Μπουρδουμάκι μου είσαι το καλύτερο δώρο στη ζωή μου!»

Στη συνέχεια, η Λένα Δροσάκη ανέβασε μία φωτογραφία στα Instastories γράφοντας: «Καλοκαιρινό μου αγόρι να τα εκατοστήσεις. Είσαι το ταξίδι της φάλαινας»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top