Τάσος Αρνιακός: O 28χρονος γιος του είναι κολυμβητής και κούκλος!

Έχει πάνω από 18.000 ακολούθους στο Instagram

Ο Τάσος Αρνιακός είναι ένα από τους πιο έγκριτους μετεωρολόγους της Ελλάδας και ενημερώνει καθημερινά τον κόσμο για την πρόγνωση του καιρού.

Ο ίδιος είναι παντρεμένος για περισσότερα από 25 χρόνια με τη σύζυγό του Μαρί και μαζί έχουν δημιουργήσει μία όμορφη οικογένεια με δύο γιους, τον Γιώργο και τον Σπύρο.

αρνιακός γιος

Ο Τάσος Αρνιακός με τη σύζυγό του, Μαρί

Ο μεγαλύτερος γιος τους, Γιώργος, είναι 28 ετών, κούκλος και ασχολείται επαγγελματικά με την κολύμβηση. Ο ίδιος έχει «δυνατό» λογαριασμό στο Instagram με πάνω από 18 χιλιάδες followers και δημοσιεύει πολλές φωτογραφίες από τις πισίνες.

Σε μια κοινή συνέντευξη που είχαν δώσει τα δύο αδέρφια μάλιστα στο Happy Day, είχαν πει για τον πατέρα τους, Τάσο Αρνιακό: «Βλέπουμε φανατικά τον πατέρα μας στην τηλεόραση και τον κριτικάρουμε. Σχολιάζουμε το κοστούμι που φοράει και τον πρόλογό του. Οι φίλοι μας μας παίρνουν τηλέφωνο όταν θέλουν να πάνε κάπου, να ρωτήσουμε τον μπαμπά τι καιρό θα κάνει. Είμαστε πολύ δεμένα αδέλφια. Έχουμε κοινά και διαφορετικά στοιχεία και με αλληλοσυμπληρώνει. Θαυμάζουμε τη μητέρα μας, έχει θυσιάσει την καριέρα της για μας».

Δείτε φωτογραφίες του 28χρονο γιου του Τάσου Αρνιακού:

αρνιακός γιος

αρνιακός γιος

γιος αρνιακού

αρνιακός γιος

γιώργος αρνιακός

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top