Ερωτικό καλοκαίρι στη Βάρκιζα για Φουρέιρα και Μποτία 

Σε νέες βάσεις η σχέση της τραγουδίστριας και του ποδοσφαιριστή    

Δείτε όσα είχε πει η Ελένη Φουρέιρα στον Νίκο Χατζηνικολάου για τη σχέση της με τον Αλμπέρτο Μποτία   

Στο σπίτι  των ονείρων τους στη Βάρκιζα, στο οποίο μετακόμισαν πρόσφατα, απολαμβάνουν τον έρωτά τους η Ελένη Φουρέιρα και ο ποδοσφαιριστής Αλμπέρτο Μποτία, σύμφωνα με το ένθετο Real Life της εφημερίδας Real News.

Ελένη Φουρέιρα - Αλμπέρτο Μποτία: Σπάνια κοινή εμφάνιση για το ζευγάρι 

To ζευγάρι που κλείνει πλέον τρία χρόνια σχέσης, ζει κάτω από την ίδια στέγη στη Βάρκιζα, σε μια υπερπολυτελή μονοκατοικία, με μοντέρνα αρχιτεκτονική.    

Η Ελένη Φουρέιρα είχε ανεβάσει πρόσφατα λίγο πριν το stage των Mad Awards δύο φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον αγαπημένο της, αιφνιδιάζοντας τους πάντες, καθώς το ζευγάρι αποφεύγει συστηματικά τα φλας των δημοσιογράφων και προσπαθεί να περνά απαρατήρητο.

Ελένη Φουρέιρα-Αλμπέρτο Μποτία: Η πρώτη τους φωτογραφία στο Instagram 

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αυτή η αλλαγή δείχνει ότι οι δυο τους έχουν πάρει κάποιες οριστικές αποφάσεις για το μέλλον, στις οποίες περιλαμβάνεται και η δημιουργία οικογένειας. Πρόσωπα από το φιλικό τους περιβάλλουν δήλωσαν στη Real Life πως τόσο η Ελένη όσο και ο Αλμπέρτο θεωρούν ότι ένας γάμος ή ένα σύμφωνο συμβίωσης δεν μπορεί να φέρει αλλαγή στη σχέση τους. Πιστεύουν ότι αυτό που θα τους οδηγήσει στο επόμενο επίπεδο, επισφραγίζοντας τον έρωτά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού. 

Μάλιστα ο ποδοσφαιριστής ο οποίος αγωνίζεται στη Σαουδική Αραβία, επιθυμεί μεταγραφή στην Ελλάδα ή την Τουρκία για να βρίσκεται κοντά στην αγαπημένη του.               
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top