Η αναγγελία γάμου της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου!

Το ζευγάρι θα βαπτίσει και την κόρη του Μελίτα - Δήμητρα

Δεν είναι λίγες οι βόλτες της οικογένειας Χατζίδου-Παύλου στη γειτονιά τους στη Γλυφάδα

Έπειτα από δύο αναβολές λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου είναι έτοιμοι να ανέβουν τα σκαλιά της εκκλησίας.

Ελένη Χατζίδου: Η οικογενειακή φωτογραφία στα γενέθλια του Ετεοκλή Παύλου

Η τραγουδίστρια και ο personal trainer θα παντρευτούν στα Καλύβια Αττικής και δημοσίευσαν την αναγγελία του γάμου της.

Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Τα παιχνίδια με την κόρη τους στη Γλυφάδα

«Ο Ετεοκλής Παύλου γεννηθείς εις Αμαρούσιον Αττικής, κάτοικος Μοσχάτου Αττικής, γιος του Γεωργίου και της Δήμητρας το γένος Αργυρίου και η Ελένη Χατζίδου γεννηθείσα εις Θεσσαλονίκη, κάτοικος Γλυφάδας Αττικής, κόρη του Τριαντάφυλλου και της Μαρίας, το γένος Γαβριήλογλου, πρόκειται να παντρευτούν. O γάμος θα γίνει στα Καλύβια Αττικής», αναφέρει η γαμήλια αναγγελία, την οποία δημοσίευσε η μέλλουσα νύφη στα InstaStories.


Μαζί με τον θρησκευτικό γάμο το ερωτευμένο ζευγάρι θα βαπτίσει και τη κόρη του, η οποία θα πάρει το όνομα Μελίτα – Δήμητρα.

Σε συνέντευξή της στην εφημερίδα Realnews η Ελένη Χατζίδου είχε δηλώσει: «Θα βαφτίσουμε την κόρη μας σε κλειστό κύκλο στις 4 Σεπτεμβρίου. Νονοί της μικρής θα είναι ο επιχειρηματίας Θωμάς Παπαδόπουλος, η personal trainer Άντι Γιαννακοπούλου, ενώ θα μας παντρέψει η επιχειρηματίας Ειρήνη Ζέη, ανιψιά της Καίτης Γαρμπή. Την οργάνωση του γάμου έχει αναλάβει η Όλγα Καραβερβέρη και το υπέροχο νυφικό μου ο Stylianos. Η μικρή θα πάρει το όνομα Μελίτα - Δήμητρα. Μελίτα ήταν το όνομα που άρεσε και στους δυο μας, ενώ Δήμητρα ονομάζεται η μητέρα του Ετεοκλή».

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top