Χώρισε ο Αλέξης Παππάς με την Alessia: «Ήταν πολύ ζηλιάρης»!

H Ιταλίδα αρχιτέκτονας αποκάλυψε πως την χώρισε με ένα μήνυμα

Για λίγο κράτησε το ειδύλλιο του Αλέξη Παππά με την Alessia Demetz, οι οποίοι επιβεβαίωσαν τον χωρισμό τους στη σημερινή εκπομπή της Φαίης Σκορδά.  

Η Ιταλίδα πρώην σύντροφος του Αλέξη Παππά μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 και αποκάλυψε τους λόγους που χώρισαν.  

Θα είναι ο Αλέξης Παππάς ο επόμενος Έλληνας Bachelor;

«Είναι αλήθεια, εγώ και ο Αλέξης χωρίσαμε. Συνέβη γιατί είχαμε διαφορετικά ενδιαφέροντα. Είναι λίγο δύσκολο να είσαι μακριά. Είχαμε διαφορετική αντίληψη για τον έρωτα. Εάν είχε το κουράγιο να χωρίσει σωστά θα έπρεπε να με καλέσει, όχι να μου στείλει αυτό το μακροσκελές μήνυμα λέγοντας ότι με αγαπά, αλλά δεν είναι αλήθεια. Η αγάπη είναι…πως αγαπάς κάποιος με λέξεις; Το μήνυμα του ήταν πολύ μακρύ και πολύ λογικό. Αλλά στον έρωτα δεν χρησιμοποιείς το μυαλό σου, δεν χρησιμοποιείς αυτού του είδους την λογική. Είμαι ερωτευμένη μαζί του, δεν μπορώ να το αλλάξω αυτό. Και αυτός είναι ερωτευμένος μαζί μου και αυτό δεν μπορεί να αλλάξει. Ο λόγος που έσβησα την φωτογραφία είναι γιατί ο έρωτας δεν δίνεται, κερδίζεται», είπε η Alessia Demetz! 

Ο αληθινός Αλέξης Παππάς δεν έχει καμία σχέση με τον μονταρισμένο!

Λίγο αργότερα, η πρώην σύντροφος του ηθοποιού μίλησε και στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, στην οποία υπήρξε ακόμα πιο αποκαλυπτική. Η ιταλίδα αρχιτέκτονας δήλωσε πως ο Αλέξης Παππάς ήταν αρκετά ζηλιάρης, ενώ δεν έκρυψε και την ενόχλησή της που επέλεξε να της ανακοινώσει την απόφασή του μέσω μηνύματος αντί να επικοινωνήσει τηλεφωνικά. 

Αλέξης Παππάς: Το σχόλιο του για τον Τριαντάφυλλο και τον Τζέιμς Καφετζή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top