Αλέξης Παππάς: Το σχόλιο του για τον Τριαντάφυλλο και τον Τζέιμς Καφετζή

Όσα είπε για τις εξελίξεις στο ριάλιτι επιβίωσης

Δείτε όσα είπε ο Αλέξης Παππάς στην κάμερα των «Κου Κου»

Το απόγευμα της Τετάρτης, ο Αλέξης Παππάς βρέθηκε στα εγκαίνια κομμωτηρίου, όπου πολιορκήθηκε από τις τηλεοπτικές κάμερες.

Ο αληθινός Αλέξης Παππάς δεν έχει καμία σχέση με τον μονταρισμένο!

«Ακούγεται ότι θα αποχωρήσει ο Τριαντάφυλλος. Είχα προβλέψει ότι θα φτάσει μέχρι και τη σημερινή ημέρα. Χαίρομαι πάρα πολύ γιατί το άξιζε και από ότι φάνηκε το βίωσε 100%. Ο Ηλίας και ο Σάκης θα είναι οι δύο παίκτες που θα κοντραριστούν στον τελικό. Αυτή είναι η δική μου πρόβλεψη», είπε για την αποχώρηση του τραγουδιστή από το Survivor, όπως είδαμε λίγες ώρες μετά, το βράδυ της Τετάρτης.

Θα είναι ο Αλέξης Παππάς ο επόμενος Έλληνας Bachelor;

Αλέξης Παππάς

Στη συνέχεια απάντησε και για την αποχώρηση του Τζέιμς Καφετζή από την εκπομπή Love it: «Δεν είδα τον Τζέιμς να αποχωρεί από την εκπομπής της Ιωάννας Μαλέσκου. Εγώ δε θα αποχωρούσα από εκπομπή».

Για τον Νίκο και τον Τζέιμς και τα βιντεάκια που ανεβάζουν κι αναφέρονται στο πρόσωπό του, σχολίασε: «Χαίρομαι που ο Νίκος κι ο Τζέιμς κάνουν ακόμα story για μένα».

Αλέξης Παππάς Survivor

Αλέξης Παππάς: Xώρισε τελικά; Η σύντροφός του απαντά

Όσον αφορά την σύντροφό του, την πολυσυζητημένη Αλέσια, δήλωσε: «Κάποια στιγμή θα έρθει η κοπέλα μου στην Ελλάδα. Ποια ήταν η πρώτη εντύπωση η δικιά σας από την Αλέσια; Σας άρεσε;».

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top