Παναγιώτα Βλαντή: Παντρεύτηκε στα κρυφά τον αγαπημένο της!

Ο μυστικός γάμος στην Ύδρα με τον σύντροφό της, Γιάννη Βλάχο

Πριν από λίγο έγινε γνωστό ότι η Παναγιώτα Βλαντή παντρεύτηκε τον αγαπημένο της, Γιάννη Βλάχο! Το ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας υπό άκρα μυστικότητα στο όμορφο νησί της Ύδρας, όπως αποκάλυψαν στην εκπομπή Love it.

η παναγιώτα βλαντή με τον αγαπημένο της πάνο βλάχο παντρέυτηκαν

Παντρεύτηκαν Βλαντή - Βλάχος στην Ύδρα

Οι δυο τους είναι μαζί ήδη τρία χρόνια και τώρα αποφάσισαν να κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και να την επισημοποιήσουν. Το μυστήριο πραγματοποιήθηκε στην εκκλησία του Αγίου Χαράλαμπου, το Σάββατο 12/6, στις 19.30 το απόγευμα. Η αγαπημένη ηθοποιός έφτασε στο σημείο με καϊκι, ενώ αμέσως μετά ακολούθησε μια μικρή δεξίωση για τους 50 καλεσμένους της.

Το ζευγάρι κρατούσε ανέκαθεν την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, όμως η Παναγιώτα σε συνέντευξή της δεν είχε αποκλείσει τον γάμο.

Τα τρυφερά λόγια της Παναγιώτας Βλαντή για τον αγαπημένο της

«Μου αρέσουν οι άνθρωποι έχουν παλέψει στη ζωή τους πολύ, αυτό τους δίνει αυτόματα εξουσία. Αυτοί που έχουν παλέψει, πού έχουν κατακτήσει πράγματα και ταυτόχρονα είναι απλοί, σεμνός. Έναν τέτοιο άντρα θα ήθελα. Είναι η σχέση που έχω τώρα. Δεν έχω λόγο να το κρύβω, είμαι καλά σε αυτή τη σχέση. Ο άνθρωπος αυτός είναι εκτός του δικού μου χώρου και δεν έχω λόγο να κρύβομαι. Έχω μια ωραία σχέση μ' έναν τέτοιο άνθρωπο, ο οποίος δε θέλει να μιλάω πολύ για τη σχέση μας», είχε πει.

«Είναι ένας άνθρωπος που θαυμάζω, γιατί έχει παλέψει πάρα πολύ στη ζωή του, με την έννοια της προσωπικότητας, ενώ ταυτόχρονα είναι πάρα πολύ σεμνός» ήταν τα λόγια της Βλαντή για τον αγαπημένο της.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top