Έκτορας Μποτρίνι: Η ανάρτηση για τη νικήτρια του MasterChef 5, Μαργαρίτα

«Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι!», έγραψε ο σεφ

Η Μαργαρίτα Νικολαϊδη κατάφερε να ξεχωρίσει στο MasterChef 5 και τελικά να γίνει η πρώτη Ελληνίδα MasterChef.

MasterChef Τελικός: Μεγάλη νικήτρια η Μαργαρίτα Νικολαΐδη!

Μετά τη νίκη της στον διαγωνισμό μαγειρικής έδωσε την πρώτη της συνέντευξη στην εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων ανέφερε πως την έκανε «μαγειρικό άνθρωπο» ο ΄Εκτορας Μποτρίνι.

MasterChef Τελικός - Μαργαρίτα Νικολαΐδη: «Δεν το πιστεύω… Ζω ένα όνειρο!»


Ο γνωστός σεφ έκανε μια πολύ τρυφερή ανάρτηση για τη νικήτρια λέγοντας πως της αξίζει ο  τίτλος γιατί έχει πολλές ικανότητες, αλλά και ήθος.

Μαργαρίτα: Το μονόπετρο από τον Χρήστο και το νυφικό από τους ΚουΚου!


«Η Μαργαρίτα Νικολαΐδη δούλεψε για 4 χρόνια μαζί μας. Και με συγκινεί να βλέπω παιδιά της μαγειρική μας ομάδας, ανθρώπους που πάντα θα νιώθω οικογένειά μου να πηγαίνουν μπροστά, να διακρίνονται, να χαράζουν δικό τους δρόμο, να προοδεύουν και να αριστεύουν.
Και πολύ περισσότερο χαίρομαι όταν μια γυναίκα καταφέρνει να βγει μπροστά και να υπενθυμίσει σε όλους μας το σπουδαίο ρόλο που έπαιξαν οι γυναίκες ως μεθοδικότερες και πιο αφοσιωμένες από τους άνδρες στην εξέλιξη της μαγειρικής. Μπράβο Μαργαρίτα, είσαι αστέρι! Από την πρώτη σου κιόλας εμφάνιση ξεχώρισες για το μαγειρικό σου ήθος! Τον αξίζεις τον τίτλο σου πέρα ως πέρα!», έγραψε ο Έκτορας Μποτρίνι στο Instagram.

 


Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top