Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος: Χώρισαν μετά από δυο χρόνια σχέσης

Φήμες λένε ότι ο Νίκος Ηλιόπουλος της είχε κάνει πρόταση γάμου

Δείτε τι είχε πει η Φαίη Σκορδά στη συνέντευξή της στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον σύντροφό της

Η Φαίη Σκορδά και ο Νίκος Ηλιόπουλος, όπως λένε οι φήμες, αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από δυο χρόνια σχέσης. Ο χωρισμός του ζευγαριού ήταν τόσο αθόρυβος όσο και η σχέση του. Ωστόσο, μέχρι στιγμής κανείς από τους δυο δεν έχει επιβεβαιώσει ή διαψεύσει την είδηση.

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος / Φωτογραφία: NDP

Σύμφωνα με το περιοδικό YouWeekly, η παρουσιάστρια είναι και πάλι single και ετοιμάζεται για τις καλοκαιρινές διακοπές της μαζί με τους δύο γιους της, Γιάννη και Δημήτρη, μετά το τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

Η από κοινού, μάλιστα, απόφασή τους προέκυψε πριν από 6 περίπου μήνες και το οριστικό τέλος ήρθε τον περασμένο Δεκέμβριο.

«Έτσι όπως ξεκίνησε ο έρωτάς τους με χαμηλούς τόνους με τον ίδιο τρόπο έβαλαν ένα τέλος» είπαν στο περιοδικό άνθρωποι του στενού τους περιβάλλοντος.

Η πρόταση γάμου του Νίκου στη Φαίη και η λήξη της σχέσης τους

Όπως γράφει η Τζώρτζια Συρίχα στο περιοδικό YouWeekly, η Φαίη είναι μια γυναίκα καριερίστα και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις τής απορροφούν σημαντικό καθημερινό χρόνο, ώστε να μην υπάρχει περιθώριο να τον μοιραστεί με κάποιον σύντροφο - τουλάχιστον όπως εκείνος θα επιθυμούσε. Μπορεί, λοιπόν, ο Νίκος Ηλιόπουλος να είχε για χάρη της μετακομίσει σε νέο σπίτι στα νότια προάστια, δίπλα sτο δικό της ώστε να την βλέπει περισσότερο, το σκηνικό, όμως, άλλαξε στην πορεία και τα πρώτα σύννεφα, σύμφωνα με πληροφορίες, άρχισαν να κάνουν την εμφάνισή τους από τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος τελευταία κοινή εμφάνιση

Το διάστημα των επόμενων δύο μηνών ήταν καθοριστικό και ενώ κάποιοι περίμεναν να δουν τη Φαίη να ανεβαίνει τα σκαλιά της εκκλησίας για δεύτερη φορά μετά την πρόταση γάμου που είχε δεχτεί από τον καλό της, εκείνη αποφάσισε να βάλει τέλος στον δεσμό τους, παρέχοντας ακόμα περισσότερο χρόνο και χώρο στα παιδιά της.

«Ορίζει εκείνη τα θέλω της και τον εαυτό της αρκεί να έχει δίπλα της τον Γιάννη και τον Δημήτρη...», είναι η αποστομωτική απάντηση από τους ανθρώπους που την γνωρίζουν καλά στο οικείο της περιβάλλον.

Η Φαίη Σκορδά υποδέχτηκε στην εκπομπή τους «αντικαταστάτες» της!

Η παρουσιάστρια αυτό το διάστημα έχει ρίξει όλο της το ενδιαφέρον στη νέα σεζόν της εκπομπής της, κάνει ανακατατάξεις και οργανώνει από την αρχή το επιτελείο της μπροστά και πίσω από τις κάμερες, ενώ προετοιμάζει και τις καλοκαιρινές της διακοπές με τα παιδιά της στη Χαλκιδική.

Φαίη Σκορδά - Νίκος Ηλιόπουλος: Η γνωριμία και η αποκάλυψη της σχέσης τους

Ο Νίκος Ηλιόπουλος είναι Head Of Digital στον όμιλο του Πρώτου Θέματος, συνεργάτης της Google, αλλά και συνιδρυτής της εταιρείας cloudevo. «Η Φαίη Σκορδά είναι η πιο ωραία γυναίκα που έχω δει» έλεγε στους φίλους του. Ο 38χρονος λατρεύει το μπάσκετ και παλιά έπαιζε και επαγγελματικά μέχρι που ένας τραυματισμός του τον κράτησε μακριά από τα γήπεδα.

Η σχέση τους έγινε γνωστή τον Φεβρουάριο του 2020 μέσα από το εξώφυλλο του περιοδικού HELLO.

Η Φαίη Σκορδά είχε μιλήσει για τον Νίκο Ηλιόπουλο στο Ενώπιος Ενωπίω και τον Νίκο Χατζηνικολάου: «Δεν θα έβγαινε κάτι προς τα έξω εάν δεν είχε προοπτική. Εάν πατήσεις στο internet “σχέσεις Φαίη Σκορδά” δεν υπάρχει τίποτα πριν τον γάμο μου. Ήταν ο Γιώργος και τώρα είναι αυτή η φωτογραφία. Αυτό από μόνο του, για να το επιτρέψω να γίνει, σημαίνει πολλά» είχε πει μεταξύ άλλων.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top