Ησαΐας Ματιάμπα: «Με έχουν βρίσει στο αμάξι λόγω χρώματος»

Ο τραγουδιστής μίλησε για τον ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα

Για την οικογένειά του, αλλά και τον ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα λόγω της καταγωγής του μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται» και στον Κώστα Τσουρό ο Ησαΐας Ματιάμπα.

ματιαμπα ρατσισμος

Ησαΐας Ματιάμπα: «Με έχουν βρίσει στο αμάξι λόγω χρώματος»

Ησαΐας Ματιάμπα: Λύγισε για τον θάνατο του πατέρα του

«Από τη στιγμή που έγινα μπαμπάς έχουν αλλάξει πολλά μέσα μου και αντιμετωπίζω τα πράγματα διαφορετικά και στη δουλειά και στην προσωπική μου ζωή. Ασχολούμαι πολύ με το παιδί, εκτός από τον θηλασμό. Μασάζ του κάνω από τη μέρα που γεννήθηκε. Ήμουν από αυτούς που από το γυμνάσιο έλεγα ότι θέλω να γίνω πατέρας», είπε αρχικά ο Ματιάμπα.

 

 

Ματιάμπα: Δέχθηκε ρατσιστική επίθεση από υπάλληλο αστυνομικού τμήματος

Σχετικά με το μπούλινγκ και τον ρατσισμό που έχει βιώσει στην Ελλάδα είπε: «Έχω δεχθεί πάρα πολλές άσχημες καταστάσεις. Συμβαίνει και τώρα, περπατάς και αλλάζουν πεζοδρόμιο, εκεί το απογευματάκι, λες και θα τους κάνεις κάτι. Συμβαίνει να σε κοιτούν παράξενα λόγω χρώματος. Έχει τύχει να με βρίσει στο αμάξι κάποιος λόγω χρώματος και όταν είδε ποιος είμαι είπε “αχ συγγνώμη Ησαΐα, είσαι δικός μας εσύ”. Δεν είναι ωραίο να δουλεύουν άνθρωποι στα φανάρια και να τους συμπεριφέρονται λες και είναι σκουπίδια», ανέφερε ο δημοφιλής τραγουδιστής.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top