Νόνη Δούνια: Ο γιος της μεγάλωσε και την έφτασε στο ύψος - Είναι 1.80!

Οι ευχές που του έστειλε η τρυφερή μαμά για τα γενέθλιά του

Μία από τις αγαπημένες ημέρες της Νόνης Δούνια είναι η σημερινή, καθώς είναι η ημέρα των γενεθλίων του γιου της, Στάθη.

Το πρώην μοντέλο και βουλευτής μπορεί να έχει αυξημένες επαγγελματικές υποχρεώσεις, όμως έχει και τεράστια αδυναμία στον γιο και την κόρη της, που είναι η απόλυτη προτεραιότητα στη ζωή της.

Γιορτή της Μητέρας: Οι Έλληνες celebrities εύχονται στις μητέρες τους

Ο Στάθης, σήμερα γίνεται 16 ετών και η υπερήφανη μαμά θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, όπου στέκονται πλάι – πλάι και να μας δείξει πόσο έχει ψηλώσει το όμορφο αγόρι. Για την ακρίβεια, την έχει ήδη φτάσει στο ύψος! Η Νόνη Δούνια έχει ύψος 1.81 και ο Στάθης στα 16 του είναι ήδη 1.80.

Δείτε τη φωτογραφία με τον γιο της που ανέβασε η Νόνη Δούνια στο Instagram:

νονη δουνια γιος

«Σου είχα πει ότι στα 16 σου θα με φτάσεις στο ύψος! Σε θαυμάζω για την ωριμότητα , την σοβαρότητα, την υπευθυνότητα, τις ικανότητες, την καλοσύνη, την προθυμία και την δημιουργικότητα σου. Όλος ο κόσμος ανοίγεται μπροστά σου, συνέχισε να ονειρεύεσαι και να βάζεις υψηλούς στόχους. Να τα εκατοστίσεις Στάθη μου και να συνεχίζεις να ομορφαίνεις την ζωή μου» έγραψε η βουλευτής.

Να θυμίσουμε, πως η Νόνη Δούνια γνώρισε τον Κυριάκο Μουρατίδη το 2002 και οι δυο τους παντρεύτηκαν την 1η Ιουλίου του 2004. Ένα χρόνο μετά ήρθε στη ζωή τους ο γιος τους Στάθης, ενώ η κόρη τους Ρία γεννήθηκε το 2006.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top