MasterChef 5 Μαρίνα: «Ο Διονύσης μου έκανε "πόλεμο" πίσω από τις κάμερες»

Από ποιους συμπαίκτες της ζήτησε δημόσια συγγνώμη

Έφτασε κοντά στον τελικό του MasterChef 5, ωστόσο μετά από μια δύσκολη σειρά δοκιμασιών έχασε από τον Διονύση κι αποχώρησε από τον διαγωνισμό

MasterChef 5: Αυτός είναι ο παίκτης που πέρασε στον μεγάλο τελικό!

Το πρωί της Τρίτης η Μαρίνα βρέθηκε καλεσμένη στη « Φωλιά των Κου Κου», κάνοντας τις πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρησή της από το MasterChef. Μάλιστα, η πολυσυζητημένη παίκτρια ζήτησε δημόσια συγγνώμη από τον Ιωάννη Αυλωνίτη και τη Μαρία Λαζαρίδου. Αφορμή ένα σχόλιο που είχε κάνει παλιότερα, με το οποίο υπονόησε πως οι δυο τους είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

MasterChef 5 Μαρίνα

Η Μαρίνα μίλησε στην Κατερίνα Καραβάτου για τη συμμετοχή της στο MasterChef 5

«Η αλήθεια είναι πως το έχω πει για τη σχέση του Ιωάννη και της Μαρίας. Δε θα το αρνηθώ. Για αυτό που έχω πει η αλήθεια είναι πως μπορεί να παρεξήγησα εγώ κάποιες συμπεριφορές μέσα στο σπίτι. Τους είδα πως έκαναν πάρα πολύ παρέα. Αν ο Ιωάννης θεωρεί πως αν ζητήσω συγγνώμη on air είμαστε ΟΚ, από εμένα έχει συγγνώμη…Και για τη Μαρία και για τον Ιωάννη», είπε αρχικά. 

MasterChef 5 - Μαρίνα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

Διονύσης Σαρακίνης Μαρίνα Ντεμολλάι

«Με τη Μαρία το είχαμε συζητήσει στις επιστροφές. Με είχε πιάσει και με ρώτησε και μου είπε πως είμαι λάθος. Με τον Ιωάννη δεν το είχα συζητήσει. Σε καμία περίπτωση δε θα αρνιόμουν κάτι που είχα πει. Γιατί πιστεύω πως ο χαρακτήρας που είχα από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα του διαγωνισμού ήταν ίδιος. Αυτό που λένε άλλαξα… Όχι δεν άλλαξα. Απλά βγήκαν έξω, είδαν πως ο κόσμος δεν είναι και τόσο με το μέρος μου και για να κερδίσουν τον κόσμο κράτησαν μια διαφορετική συμπεριφορά απέναντί μου. Αυτό πιστεύω πως έγινε», συμπλήρωσε η Μαρίνα Ντεμολλάι.

Όσον αφορά στον παίκτη που δε θα μιλούσε ποτέ ξανά, αυτός δεν είναι άλλος από τον Διονύση, με τον οποίο μέχρι πριν από λίγες την είδαμε να… μονομαχεί μαγειρικά! «Δεν έκρυψα ποτέ ότι μπήκα στο διαγωνισμό με στρατηγική. Δεχόμουν πόλεμο από τον Διονύση. Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία. Έβγαινα από το δωμάτιο κι όπου με πετύχαινε… Περνούσα από δίπλα του κι έλεγε διάφορα σχόλια για μένα προσωπικά. Στην αρχή κάναμε πολλή παρέα με τον Διονύση. Προφανώς κάποια από τις συμπεριφορές μου παρεξηγήθηκε, είπα αυτή την ατάκα “δάγκωσε τη λαμαρίνα”. Προσπάθησα να το διακωμωδήσω για να μην το πάρει άσχημα η οικογένειά μου έξω, έχω τον άντρα μου, τα παιδιά μου, τη μαμά μου. Ο Διονύσης δεν είναι άνθρωπος που θα δώσει το περιθώριο να συζητήσεις. Εγώ προσπαθούσα να μην του δίνω σημασία, αλλά εκείνος το συνέχιζε, με πίεζε ψυχολογικά και όλο αυτό με επηρέασε», δήλωσε για τον παίκτη που έφτασε στο τελικό του MasterChef.

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top