MasterChef 5 - Μαρίνα: Η πρώτη ανάρτηση μετά την αποχώρησή της

Ποιους ευχαριστήσε πάνω από όλους;

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης της Μαρίνας από το MasterChef 5

Το βράδυ της Δευτέρας η Μαρίνα κι ο Διονύσης έδωσαν την τελευταία τους μαγειρική μονομαχία στο MasterChef 5, διεκδικώντας το ένα και μοναδικό εισιτήριο του μεγάλου τελικού δίπλα στη Μαργαρίτα Νικολαΐδη.

MasterChef 5: Αυτός είναι ο παίκτης που πέρασε στον μεγάλο τελικό!

Μετά από δύο απαιτητικές δοκιμασίες που τους δυσκόλεψαν πολύ, τη μεγαλύτερη βαθμολογία είχε ο Διονύσης Σαρακίνης, ο οποίος πέρασε διεκδικεί το μεγάλο βραβείο με τη Μαργαρίτα. Έτσι, αυτός ο τελικός δεν είναι μια καθαρά γυναικεία υπόθεση, όπως πολλοί πίστευαν ότι θα συμβεί.

MasterChef 5 Μαρίνα Διονύσης

Μαρίνα & Διονύσης «πάλεψαν» για να βρεθούν στον τελικό του MasterChef 5 παρέα με τη Μαργαρίτα

Λίγη ώρα μετά την αποχώρησή της, η πολυσυζητημένη Μαρίνα έκανε την πρώτη της ανάρτηση στο Instagram ευχαριστώντας την οικογένειά της.

Η πλήρης ανάρτηση της Μαρίνας:

Συνήθως οι πρώτες αναρτήσεις μετά τις αποχωρήσεις απο τον διαγωνισμό εχουν να κανουν με ευχαριστήριες ευχές προς τον διαγωνισμό και την παραγωγή.

Θα μου επιτρεψετε να πω πρώτα πρώτα ένα ΤΕΡΆΣΤΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ στον άνθρωπο που πίστεψε περισσότερο από όλους σε εμένα και αν δεν υπήρχε δεν θα μπορούσα να πραγματοποιήσω το όνειρο μου στη Μαμά μου και ενα μεγάλο ΣΥΓΓΝΏΜΗ που σε στεναχώρησα με τους τραυματισμούς μου και που άκουγες τόσα να λέγονται για εμένα, αλλα εσυ στάθηκες σαν βράχος δίπλα στα παιδιά μου. Που όταν σου τηλεφωνούσα μου έδινες δύναμη. Που δεν έλειψε Άγαπη απο τα μωρά μου. Που η λέξη ΜΑΜΑ έχει τόσο νόημα όταν τη λέω για σλενα. Είσαι η δικιά μου ηρωίδα και η δύναμη μου.

MasterChef 5 – Μαρίνα: «Με ενόχλησε που ήμουν η κακιά»

Σε ευχαριστώ πολύ και Σ αγαπώ! Η δικιά σου πάντα Μιμίνα.

Στον άντρα μου τον Καλύτερο Μπαμπά που όσο και αν το ήθελα, εσύ το ήθελες ακόμα παραπάνω! Που παντα με στηρίζεις!!! και που όσο απουσίαζα φρόντιζες να είναι όλα όπως τα άφησα !!! Ήρωας που με αντέχεις με τις γκρίνιες μου και τη μουρμούρα μου!!! Στήριγμα μου ! Εμεις !!! και σε όλους τους αφανείς ήρωες του σπιτιού μου και της δύναμης μου. Σας ευχαριστώ πολύ Ολους!!!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top