Ιωάννα Μαλέσκου: Οι κατάρες στα social κι οι φωτογραφίες που έσβησε

«Μου έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο»

Όσα είχε πει η παρουσιάστρια μετά την πρώτη δόση του εμβολίου της AstraZeneca

Με εξομολογητική διάθεση, η Ιωάννα Μαλέσκου αποκάλυψε τον πόλεμο που δέχθηκε στα social media, αλλά και τους λόγους που την έκαναν να σβήσει παλιές της φωτογραφίες από το Instagram.

Σε συνέντευξή της στο περιοδικό «Ok!» σημείωσε πως πέρασε πολλές δύσκολες στιγμές, ειδικά στο ξεκίνημα της φετινής τηλεοπτικής σεζόν. 

Ιωάννα Μαλέσκου: Οι παρενέργειες που έχει μετά το εμβόλιο της AstraZeneca

«Υπήρχαν στιγμές που στεναχωριόμουν, συγκινούμουν και καταρρακωνόμουν», είπε. 

 

 

Πρόσθεσε ότι δέχθηκε αρκετά προσβλητικά σχόλια τόσο για εκείνη, όσο και για τον τηλεοπτικό σταθμό στον οποίο εργάζεται και σε πολλά επέλεγε να μην απαντά, αλλά την επηρέαζαν ψυχολογικά. 

Η απάντηση της Μαλέσκου στα σχόλια για την εμφάνισή της

Κάποιοι μάλιστα ακόλουθοί της στα social media της επιτέθηκαν με κατάρες και άσχημα σχόλια, όταν αποφάσισε να ανοίξει το χρώμα των μαλλιών της. 

Ιωάννα Μαλέσκου: Έκανε follow τον Μάριο Χεζόνια από... άλλο προφίλ!

«Δεν το είχα θεωρήσει σημαντικό θέμα, μέχρι που άρχισαν να λένε ότι αυτή αντιγράφει την Μενεγάκη. Είχα τόσα πολλά και κακεντρεχή σχόλια στο προφίλ μου που είπα “τι ήθελα και το έκανα”. Έφτασα σε σημείο να απενεργοποιήσω σχόλια στο Instagram. Τότε έλεγαν ότι άλλαξα τα μαλλιά μου γιατί φοβόμουν μη μου πάρει τη θέση η νικήτρια του Big Brother. Άρχισαν οι κατάρες, έγραφαν να πεθάνω και να πάθω καρκίνο», πρόσθεσε.

Έσβησε μάλιστα αρκετές παλιότερες φωτογραφίες της από τον λογαριασμό της στο Instagram και αναθεώρησε ως προ τι πρέπει να μοιράζεται με τους θαυμαστές της. 
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top