Ανανεωμένη η Νατάσα Μποφίλιου: Αδυνάτισε και άλλαξε χρώμα στα μαλλιά της

Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή της τραγουδίστριας

Δέκα Έλληνες celebrities που έχασαν τα περιττά κιλά

Η Νατάσα Μποφίλιου μετά το τέλος της καραντίνας αποφάσισε να κάνει μία πλήρη ανανέωση! 

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια άλλαξε το χρώμα των μαλλιών της, έχασε κάποια περιττά κιλά που δεν της άρεσαν και είναι πιο όμορφη από ποτέ!

«Απλά άρχισα να προσέχω λίγο περισσότερο τη διατροφή μου, δεν ήταν αυτοσκοπός. Όταν σταμάτησα για έναν χρόνο τις εμφανίσεις, δεν έτρωγα αργά το βράδυ, όπως έκανα πριν, κι αυτό είχε αποτέλεσμα. Έτσι όμως ήμουν όταν ξεκινούσα, σε αυτά τα κιλά, αλλά μετά ξέφυγε το πράγμα…» αποκάλυψε στο περιοδικό Elle, όπου έδωσε μία συνέντευξη εφ' όλης της ύλης!

Δέκα Έλληνες celebrities που έχασαν τα περιττά κιλά - Πώς τα κατάφεραν

Η Νατάσα Μποφίλιου αποχωρίστηκε το ξανθό χρώμα στα μαλλιά της και επέλεξε να τα κάνει μελί και σε πιο γήινους τόνους!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ELLE GREECE (@elle_greece)

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, γνωστή για τις αριστερές πολιτικές πεποιθήσεις της, εξέφρασε τη δυσαρέσκειά της για τον τρόπο που η κυβέρνηση χειρίστηκε την πανδημία στη χώρα:

«Όταν εν μέσω μιας πανδημίας προσλαμβάνουμε αστυνομικούς και όχι νοσηλευτικό προσωπικό, αυτό είναι μια επιλογή που σε κάθε νοήμονα και προοδευτικό άνθρωπο κινητοποιεί μια συγκεκριμένη διαδικασία σκέψης: ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει μια αμφισβήτηση και μια προσπάθεια καταπάτησης κάποιων δικαιωμάτων, που με πολύ αγώνα, αίμα και θυσία έχουν κατακτηθεί. Για όλο αυτό νιώθω μεγάλη ανασφάλεια. Κάθε πραγματικά προοδευτικός άνθρωπος αισθάνεται το ίδιο», είπε χαρακτηριστικά.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top