Καινούργιου: Στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος για «εμμονικό» προφίλ

Η απάντηση της παρουσιάστριας σε σχόλιο για τη σχέση της

Όταν η Κατερίνα Καινούργιου αποκάλυψε τι την εκνευρίζει στον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

Η Κατερίνα Καινούργιου έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές ότι δε φοβάται να υπερασπιστεί τον εαυτό της και να εκφράσει ανοιχτά και δημόσια τη γνώμη της, ενώ συνηθίζει να απαντά σε κακεντρεχείς τοποθετήσεις, ακόμη κι αν δεχτεί κριτική.

Κατερίνα Καινούργιου: Ενοχλημένη με την εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου

Έτσι έγινε και χθες στο twitter, στο οποίο η όμορφη παρουσιάστρια του Ευτυχείτε είναι ιδιαίτερα ενεργή. Δέχτηκε ένα σχόλιο που άφηνε να εννοηθεί ότι έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη, και γι’ αυτό -δήθεν- αναρτά μαζί του φωτογραφίες από πέρσι.

Η Κατερίνα Καινούργιου έκανε τεστ κορωνοϊού – Πόσταρε το αποτέλεσμα

Κατερίνα Καινούργιου: Η έκπληξη του Φίλιππου Τσαγκρίδη για τα γενέθλιά της

Η Κατερίνα έσπευσε να απαντήσει στο προφίλ, αποκαλύπτοντας ότι έχει απευθυνθεί ήδη στη Δίωξη Ηλεκτρονικού Προφίλ, καθώς πρόκειται για γυναίκα που έχει εμμονή μαζί της.

Η Κατερίνα Καινούργιου δέχτηκε ένα σχόλιο στο twitter που άφηνε να εννοηθεί ότι έχει χωρίσει από τον σύντροφό της, Φίλιππο Τσαγκρίδη

«Εσύ Καινούργιου τα έχεις ακόμα με το αγόρι σου; Άσε τη Μαριαλένα. Περσινές φωτογραφίες βλέπουμε συνεχώς» της έγραψε, με την παρουσιάστρια να απαντά: «Επίσης έχω πάει στην δίωξη ηλεκτρονικού κ έχω μάθει ποια είσαι …εσυ με το ψεύτικο… εμμονικο account!!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top