Σόφη Ζαννίνου: «Είμαι 70 και 3 ημερών είμαι πολύ καλά και απείραχτη»

«Πριν από δυο χρόνια πήγα να πεθάνω», είπε η ηθοποιός

Η Σόφη Ζαννίνου δε δίνει συχνά συνεντεύξεις, αλλά όταν αποφασίσει να το κάνει είναι πραγματικός χείμαρρος!

Αυτό ακριβώς συνέβη και το βράδυ της Τρίτης, όταν κάθισε απέναντι από  τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και μίλησε για όλους και για όλα.
Μεταξύ άλλων αναφέρθηκε σε ένα γεγονός που της συνέβη πριν από δύο χρόνια και λίγο έλλειψε να «φύγει» από τη ζωή.

Ελληνίδα ηθοποιός: «Έκανα μπότοξ και έχασα την έκφρασή μου»

 

«Όσοι νομίζουν ότι είναι κάτι, ας καταλάβουν ότι ένας κορωνοϊός σε τελειώνει μέσα σε 5 ημέρες. Εγώ πριν από 2 χρόνια έπαθα κάτι που ακόμα δεν ξέρω τι ήταν – μου πέρασε ότι μπορεί να ήταν κορωνοϊός αλλά δεν ήταν – και πήγα να πεθάνω. Φώναξα την κόρη μου να ξέρει σε ποιον συμβολαιογράφο έχω πάει. Δεν είσαι τίποτα. Είναι ένα ταξίδι και είναι στο χέρι σου να το χάρεις .Και οι πάρα πολύ πλούσιοι πέθαναν και οι πάρα πολύ ταλαντούχοι το ίδιο. Το μόνο που μένει είναι μια καλοσύνη», είπε στην εκπομπή «The 2Night Show».

Στη συνέχεια, δε δίστασε να αποκαλύψει την ηλικία της, αλλά και τα τρία πράγματα που πόθησε και κατάφερε να τα αποκτήσει.
«Είμαι 70 χρονών και 3 ημερών και νιώθω υπέροχα. Δεν παίρνω κανένα χάπι, δεν έχω κανένα πόνο. Είμαι ευτυχισμένη. Γεννήθηκα από θεατρίνους γονείς σε περιοδεία. Δεν είχα ποτέ μόνιμη κατοικία και ήθελα να κάνω οικογένεια. Τρία πράγματα πόθησα στη ζωή μου ένα κόκκινο σπορ αυτοκίνητο, ένα σπίτι και μια οικογένεια. Τελικά τα κατάφερα!»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top