Χαραλαμπόπουλος: Η συγκινητική διάσωση ενός κουταβιού μαζί με τη σύζυγό του

Ο ηθοποιός μπήκε στον κάδο απορριμμάτων για να βγάλει το σκυλάκι

Ο Βασίλης Χαραλαμπόπουλος, ο οποίος βρίσκεται μαζί με τη σύζυγό του, Άννα Πρίντζου, στον Βόλο για να κάνει την πρώτη δόση του εμβολίου του για τον κορωνοϊό, δημοσίευσε ένα άκρως συγκινητικό βίντεο από τη διάσωση ενός κουταβιού που κάποιος είχε πετάξει μέσα σε κάδο σκουπιδιών. 

Χαραλαμπόπουλος Η συγκινητική διάσωση ενός κουταβιού μαζί με τη σύζυγό του

Χαραλαμπόπουλος: Δάκρυσε με τα λόγια της συζύγου του

Ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε μέσω μίας ανάρτησής του στο Instagram πως καθώς περπατούσαν στον δρόμο για να ταΐσουν τα αδέσποτα ζωάκια  της περιοχής μαζί με τη Λίνα Πρίντζου, εκείνη άκουσε το κλάμα ενός μικρού κουταβιού μέσα από τα… σκουπίδια!

Οι δύο σούπερ ήρωες του μικρού τετράποδου, χωρίς δεύτερη απεγκλώβισαν το μικρό σκυλάκι και ο ηθοποιός μοιράστηκε το βίντεο της διάσωσης με τους διαδικτυακούς του φίλους.

«Έχω πραγματικούς λόγους να πιστεύω ότι ο εμβολιασμός σώζει ζωές… σε λίγες μέρες θα μιλήσω γι’ αυτό… Όμως εξαιτίας του εμβολιασμού μου και με αφορμή το τάισμα αδέσποτων σκυλιών, η Λίνα Πρίντζου άκουσε ένα μικρό κλάμα κι έγινε ένα μικρό θαύμα», έγραψε αρχικά και συνέχισε: «Πώς είναι δυνατόν κάποιος που μοιάζει με άνθρωπο, να πετάει μια ψυχούλα στα σκουπίδια;» έγραψε ο ηθοποιός κάτω από το βίντεο.

Βασίλης Χαραλαμπόπουλος – Λίνα Πρίντζου Η συγκλονιστική στιγμή που σώζουν ένα κουταβάκι πεταμένο στα σκουπίδια

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top