Χαραλαμπόπουλος: Δάκρυσε με τα λόγια της συζύγου του

Η σύζυγος του, Λίνα Πρίντζου, μίλησε για τον ηθοποιό

Λύγισε με τα λόγια της συζύγου του ο Βασίλης Χαραλομπόπουλος στην εκπομπή «Ενώπιος Ενωπίω» με τον Νίκος Χατζηνικολάου!

Η σύζυγος του ηθοποιού Λίνα Πρίντζου μίλησε στην εκπομπή με τα πιο τρυφερά λόγια για εκείνον και εξήγησε τον λόγο που παντρεύτηκαν στη Βενετία. To ζευγάρι παντρεύτηκε το 2015 στη ιταλική πόλη, έχοντας καλεσμένους μόνο 20 φίλους.

Βασίλης Χαραλομπόπουλος - Λίνα Πρίντζου

«Όλο αυτό ξεκίνησε από μια… απόγνωση γιατί εγώ του είπα ότι θα παντρευτώ στα Γιάννενα και θα ακούς 3 μέρες τα κλαρίνα. Προκειμένου να αποφύγει το γλεντοκόπι πήγαμε στη Βενετία. Αυτός είναι ο λόγος που παντρευτήκαμε στη Βενετία. Ήταν ωραίο βέβαια αλλά για αυτό έγινε. Για να γλιτώσει ο Βασίλης το τριήμερο γλέντι», είπε η Λίνα και συνέχισε «Αγαπάμε την αρμονία και την ελευθερία. Έχουμε μεγάλη ελευθερία. Δεν έχουμε ανησυχίες. Ο Βασίλης δεν μπορεί τις συγκρούσεις. Φέρνει τα πράγματα εκεί που θέλει ήρεμα».
Στη συνέχεια η Λίνα μίλησε για το πόσο της συμπαραστάθηκε ο Βασίλης, στον θάνατο της μητέρας της και εκεί ο ηθοποιός βούρκωσε ακούγοντάς της να μιλάει:

«Βιώσαμε ένα μεγάλο πένθος. Την απώλεια της μαμάς μου και εκεί ο Βασίλης με στήριξε με μια γενναιότητα που δεν την περίμενα. Τη στήριξε και με στήριξε. Θυμάμαι ήμασταν με τον αδελφό μου στο νοσοκομείο ξενυχτισμένοι και ερχόταν μέσα ο Βασίλης και έμπαινε μέσα ο ήλιος! Για μένα ο Βασίλης είναι ο δικός μου Αι Βασίλης. Του εύχομαι να μην αλλάξει τίποτα να είναι αυτός που είναι και να είναι υγιής».

Για τη γνωριμία τους είπε ο ηθοποιός:

«Δυο χρόνια πριν τη γνωρίσω έγραψα ένα σενάριο όπου ο πρωταγωνιστής ερωτεύτηκε την ταμία της τράπεζας που πήγε να ληστέψει. Κάπως έτσι έγινε και στη ζωή μου. Τη γνώρισα ως υπάλληλο τραπέζης εγώ ως πελάτης. Εκεί τα βρήκαμε και ξεκινήσαμε ένα ταξίδι που κρατάει 10 χρόνια. Η Λίνα είναι.., ξωτικό, είναι συλλεκτική. Τσακωνόμαστε και σε λίγο το ξεχνάει. Είναι καλοσυνάτος άνθρωπος. Το ότι περνoύν τα χρόνια και δε σκεφτόμαστε το χρόνο που είμαστε μαζί, είναι σημαντικό».
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top