Έρρικα Πρεζεράκου: Η ανιψιά της ετοιμάζεται για τρίτο κύκλο θεραπείας

Το 7χρονο κοριτσάκι παλεύει στην Αμερική με σπάνια μορφή καρκίνου

Οι δηλώσεις της Έρρικας Πρεζεράκου στην εκπομπή «Πάμε Δανάη!» για την ανιψιά της Αναστασία

Η 7χρονη ανιψιά της Έρρικας Πρεζεράκου ολοκλήρωσε τη δεύτερη φάση της θεραπείας της και ετοιμάζεται για τον τρίτο κύκλο, όπως ενημέρωσε στο Instagram η ίδια η αθλήτρια.

Η μικρή Αναστασία, κόρη της αδερφής της, δίνει μια μεγάλη μάχη με σπάνια μορφή καρκίνου στην Αμερική.

ερρικα πρεζερακου ανιψιά καρκίνος

Έρρικα Πρεζαράκου: Οι ευχές στην ανιψιά της που παλεύει με καρκίνο

Η Έρρικα Πρεζεράκου προσεύχεται για την μικρή τους πριγκίπισσα και μερικές φορές ζητάει από τους διαδικτυακούς φίλους της στα social media να κάνουν το ίδιο.

Έρρικα Πρεζεράκου: Συγκινούν τα λόγια της για την ανιψιά της, Αναστασία

Πρεζεράκου: «Υπάρχουν γιατροί που λένε "αφήστε το παιδί να απελευθερωθεί"»

Η ανάρτηση της Έρρικας Πρεζεράκου στο Instagram: 

 

 

«Χθες η Αναστασία έκλεισε τον δεύτερο κύκλο θεραπείας στο Χιουστον και ετοιμάζεται για τον τρίτο στη Νέα Υόρκη, το πιο πιθανό… Όλο αυτό το καιρό θεωρούσα κατάλληλο να σας κρατήσω σε μια ησυχία μέχρι να ολοκληρωθεί η θεραπεία… και έτσι δεν ανέβαζα κάτι… ίσως γιατί η κάθε μέρα όλο αυτό το διάστημα ήταν μια ταλάντωση για την μικρή και τους γονείς της.
Εκεί που είχε σταθεροποιηθεί έμπαινε εντατική και ξαναέβγαινε. Το ένα συναίσθημα ακολουθούσε το άλλο κάθε ώρα και μέρα χωρίς να ξέρεις τι να πεις και κυρίως τι να κανείς. Μόνο η πίστη μας έμεινε ζωντανή και οι προσευχές μας που κάθε φορά πιστεύω την βοηθούσαν να βγει από την εντατική.

Σε όλη αυτή την μέχρι τώρα διαδρομή με έχετε συγκινήσει τόσο πολύ με τα μηνύματα και την στήριξη σας. Σήμερα βρήκα αυτή την φωτογραφία . Η Αναστασία με το μπαμπά της μαθαίνει να ψαρεύει. Ελπίζω μετά το τέλος της 3ης θεραπείας να μπορέσει να ξαναπάει. Πιστεύω η θάλασσα μας έχει ανάγκη από μικρές γοργόνες σαν την Αναστασία μας. Σας ευχαριστώ και πάλι», έγραψε χαρακτηριστικά η Έρρικα Πρεζεράκου στη λεζάντα μίας φωτογραφίας του 7χρονου κοριτσιού επάνω σε σκάφος.
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top