Χρήστος Φερεντίνος: Αποκάλυψε ότι νόσησε με κορωνοϊό

Η άποψη του παρουσιαστή για τους αρνητές του εμβολίου

Δείτε μέρος της συνέντευξης του Χρήστου Φερεντίνου από την εκπομπή Happy Day

Την αποκάλυψη ότι νόσησε από κορωνοϊό έκανε ο Χρήστος Φερεντίνος σε συνέντευξή του, ενώ ανέφερε ότι περιμένει τη σειρά του για να εμβολιαστεί.

Χρήστος Φερεντίνος: Δύσκολες ώρες για τον παρουσιαστή

«Κόλλησα πρόσφατα κορωνοϊό με πολύ ήπια συμπτώματα. Είχα κάποια δέκατα και πόνους στους μυς για τρεις-τέσσερις μέρες. Έκανα την καραντίνα μου, είχα ήδη γραμμένα επεισόδια και, δόξα τω Θεώ, το πέρασα ανώδυνα. Τώρα έχω αντισώματα και περιμένω να έρθει η σειρά μου για να κάνω το εμβόλιο», δήλωσε ο παρουσιαστής του Alpha, μιλώντας στο περιοδικό «ΟΚ!».

Ο Χρήστος Φερεντίνος στη συνέχεια μίλησε και για τους φόβους του: «Δεν είναι λίγοι οι φόβοι μου, αλλά δεν τους ανασύρω εύκολα. Τους έχω κρύψει κάπου μέσα μου. Μεγάλος φόβος αυτή την εποχή είναι ο κορωνοϊός και το αν θα ξεμπλέξουμε με αυτή την ιστορία. Είναι εφιαλτικό! Εκεί που νομίζουμε ότι τελειώνει, ο ιός βρίσκει τρόπους να μεταλλάσσεται. Και υπάρχει στη μέση και η ανοησία των ανθρώπων, με τους συνωμοσιολόγους κι όλους αυτούς που δεν εμβολιάζονται. Είναι μεγάλη απογοήτευση να βλέπεις ένα τόσο μεγάλο ποσοστό ανθρώπων, ειδικά μεγάλης ηλικίας, να αποφεύγουν να εμβολιαστούν». 

Σοφία Παυλίδου Χρήστος Φερεντίνος

Τόσο ο Χρήστος Φερεντίνος όσο και η Σοφία Παυλίδου νόσησαν με κορωνοϊό /Φωτογραφία NDP Photo Agency

Σοφία Παυλίδου: Δεν πρόλαβε να βγει από τη «Φάρμα» και κόλλησε κορωνοϊό!

Θυμίζουμε ότι και η πρώην σύζυγος του παρουσιαστή και μητέρα των δύο γιών του, Σοφία Παυλίδου, πρόσφατα αποκάλυψε ότι κόλλησε κορωνοϊό βγαίνοντας από το ριάλιτι του ΑΝΤ1 «Η Φάρμα».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top