Ελένη Ράντου: «Είχα φοβηθεί πολύ γιατί νόμιζα ότι τρελαίνομαι»

Η εξομολόγησή της για την κατάθλιψη

Δείτε απόσπασμα από τη συνέντευξη της Ελένης Ράντου

Εδώ και χρόνια έχει ξεχωρίσει ως μία από τις πιο ταλαντούχες ηθοποιούς στο θέατρο και την τηλεόραση, ωστόσο δεν είναι και λίγες οι δυσκολίες που έχει περάσει στη ζωή της. Μια από αυτές και η μάχη της με την κατάθλιψη.

Ελένη Ράντου: «Όποτε δεχόμουν πίεση, έδερνα»

Η Ελένη Ράντου που φέτος ξεχωρίζει στην κωμική σειρά της ΕΡΤ «Ζακέτα να πάρεις», βρέθηκε στο Τhe 2Night Show και μίλησε για τη συγκεκριμένη εμπειρία που άλλαξε την κοσμοθεωρία της.

Ελένη Ράντου

Η Ελένη Ράντου στο πλατό του The 2Night Show

«Έχω φλερτάρει με την κατάθλιψη. Είχα φοβηθεί τότε πολύ γιατί νόμιζα ότι τρελαίνομαι. Αλλά με τα χρόνια κατάλαβα πολλά. Αν δεν τη φοβηθείς και την κάνεις εργαλείο... Η κατάθλιψη που έμαθε τα πιο σοφά πράγματα. Είμαι βαθιά μοναχικός άνθρωπος. Είμαι αγοραφοβική. Όταν πλακώνουν οι φοβίες, πλακώνουν όλες μαζί. Ήμουν σε μια καθιστική διαμαρτυρία και ξαφνικά ένιωσα ότι δεν μπορώ να αναπνεύσω», εξομολογήθηκε η ταλαντούχα ηθοποιός. 

Η ανάρτηση της Ελένης Ράντου για όσα συμβαίνουν στο ελληνικό θέατρο

Στη συνέχεια μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την πολυετή πορεία της στο θέατρο, αλλά και στις δυσκολίες του επαγγέλματός της σχολιάζοντας τα γεγονότα που αμαύρωσαν τον χώρο του θεάτρου τον τελευταίο καιρό, αποκαλύπτοντας ότι είναι απόλυτα σοκαρισμένη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top