Φαίη Ξυλά: Θα δούμε τον πρώην σύζυγό της στο «Έρωτας με διαφορά»

Όσα αποκάλυψε για τη δεύτερη σεζόν της επιτυχημένης σειράς

Με το τελευταίο επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του STAR «Έρωτας με διαφορά» να προβάλλεται απόψε το βράδυ στις 21:00, η Φαίη Ξυλά και ο Βασίλης Μίχας βρέθηκαν το πρωί της Πέμπτης στη «Φωλιά των Κου Κου».

Φαίη Ξυλά: «Είμαι ανοιχτή στον έρωτα όποτε κι αν έρθει!»

Το πρωταγωνιστικό ζευγάρι μίλησε με τα καλύτερα λόγια για τη συνεργασία αυτή, ενώ αναφέρθηκε και στις εκπλήξεις που θα δούμε στη δεύτερη σεζόν από το φθινόπωρο.

Η τηλεοπτική «Ζέτα» έκανε και μία ακόμα αποκάλυψη, λέγοντας ότι στον δεύτερο κύκλο θα συμμετέχει ο πρώην σύζυγος της, Κωνσταντίνος Γιαννακόπουλος.

«Εκτός από τον Φάνη Μουρατίδη και τη Φωτεινή Τσακίρη, τη Μαρία Αλιφέρη ήταν και αρκετοί άλλοι ελπίζω να μην ξεχάσω κάποιους που ήταν τώρα στην πρώτη σεζόν που μπήκαν και ανέτρεψαν πολλά πράγματα, στη δεύτερη σεζόν θα έχουμε και τον Κωνσταντίνο Γιαννακόπουλο και είμαι πολύ χαρούμενη για αυτό», είπε προς έκπληξη όλων η ηθοποιός.

Δείτε όλα τα επεισόδια της σειράς «Έρωτας με διαφορά»

«Στην πρώτη σεζόν μπήκε ο κολλητός μου ο Φάνης Μουρατίδης, στη δεύτερη θα μπει ο πρώην σύζυγος μου, μένει να μπει και ο γιος μου για να παίζω με όλους τους αγαπημένους μου άντρες. Είχαμε συνεργαστεί με τον Κωνσταντίνο πριν τρία χρόνια, έχουμε πολύ καλή σχέση, αγαπιόμαστε πολύ και δουλεύουμε πάντα πολύ καλά μαζί», συμπλήρωσε, με τον Βασίλη Μίχα, να απαντά: «Εγώ μπορεί να μην χαίρομαι και τόσο… εννοώ σαν Κωστής σαν ρόλος. Ο Κωνσταντίνος είναι εξαιρετικός».

Φαίη Ξυλά: «Ο Κωνσταντίνος είναι πολύ σημαντικός άνθρωπος στη ζωή μου»

Όπως ήταν αναμενόμενο τόσο οι δύο ηθοποιοί όσο και η Κατερίνα Καραβάτου κι ο Κρατερός Κατσούλης δεν μπορούσαν να συγκρατήσουν τα γέλια τους!

Δείτε ολόκληρη την εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου»

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top