Χάλι Μπέρι: Ήμουν σε σχολείο με πολύ λίγα “μαύρα” παιδιά. Ένιωθα κατώτερη

Η διάσημη ηθοποιός μίλησε για τις φοβίες καιι τις ανασφάλειές της

Μπορεί η Χάλι Μπέρι να είναι μια πολύ εντυπωσιακή γυναίκα και να έχει διαγράψει λαμπρή πορεία στο Χόλιγουντ, αλλά αυτό δε σημαίνει που δεν έχει ανασφάλειες αλλά και φοβίες.

Διάσημη ηθοποιός έγινε 54 κι έχει αυτό το κορμί!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Αυτές ήταν πολύ έντονες όταν ήταν ακόμα έφηβη. «Αγωνιζόμουν με τον εαυτό μου και την προσωπική μου αξία για να νιώσω αυτοπεποίθηση. Έτσι πέρασα τα πρώτα μου χρόνια και την εφηβεία μου», είπε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο «GH» και στη συνέχεια πρόσθεσε: «Φοιτούσα σε ένα γυμνάσιο με πολύ λίγα “μαύρα” παιδιά. Ένιωθα πολύ κατώτερη. Νόμιζα ότι δεν “ταίριαζα” με το περιβάλλον του σχολείου. Δεν είχα εικόνες επιτυχημένων ή όμορφων, ανθρώπων που έμοιαζαν με εμένα. Ευτυχώς, υπήρξε ένας δάσκαλος που με βοήθησε και τον ευγνωμονώ».

Η διάσημη ηθοποιός εξομολογήθηκε πως από μικρή ήθελε να γίνει ηθοποιός και στο τέλος τα κατάφερε. Ακόμα και τότε έψαχνε άτομα με τα οποία θα μπορούσα να ταυτιστώ, όπως η Ντιαχανν Κάρρολλ, η Νταϊάνα Ρος, και στην συνέχεια η Γουίτνεϊ Χιούστον. «Δεν υπήρχαν πολλές γυναίκες ιδίου χρώματος στον καλλιτεχνικό χώρο με τις οποίες θα μπορούσα να ταυτιστώ», ανέφερε.


Το μήνυμα της διάσημης ηθοποιού

Τα χρόνια πέρασαν η Χάλι Μπέρι πάλεψε με τις φοβίες και όλα όσα την κρατούσαν πίσω και βγήκε νικήτρια. Σήμερα είναι μητέρα δύο παιδιών, της 13χρονης Νάλα την οποία απέκτησε με τον πρώην σύντροφό της, Γκαμπριέλ Ομπρί και του 7χρονου Μέισιο, από τον γάμο της με τον πρώην σύζυγό της, Ολιβιέρ Μαρτίνεζ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Halle Berry (@halleberry)

Η πρωταγωνίστρια θέλησε να στείλει ένα δυνατό μήνυμα σε όσους έχουν βρεθεί στην ίδια θέση που είχε βρεθεί εκείνη στο παρελθόν. «Είναι σημαντικό να συνεχίσουμε να κοιτάμε το εγώ μας και να κάνουμε πράγματα που μας βοηθούν να παραμείνουμε συνδεδεμένοι με αυτό που είμαστε.Είμαστε όλοι πολύ περισσότερο από την εικόνα τής εξωτερικής μας εμφάνισης. Θέλει όμως δουλειά. Δουλέψτε το εγώ σας και ό,τι μπορείτε να ελέγξετε. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε πώς ερχόμαστε, που μοιάζουμε και με ποιον τρόπο ζωής γεννιόμαστε. Αλλά μπορούμε να ελέγξουμε τη γνώμη μας για τα πράγματα. Μπορούμε να ελέγξουμε τι διαβάζουμε. Μπορούμε να ελέγξουμε τι μας στεναχωρεί, τι προσφέρουμε, και τι επιτρέπουμε στους εαυτούς μας να αναλάβουμε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top