Ελεονώρα Μελέτη: Αποκάλυψε αν κόλλησε ο σύζυγος και η κόρη της κορωνοϊό

Η παρουσιάστρια έμεινε σε καραντίνα και πλέον έχει αναρρώσει

Τρεις εβδομάδες πέρασε κλεισμένη στο σπίτι η Ελεονώρα Μελέτη, αφού όπως έκανε γνωστό μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, κόλλησε κορωνοϊό.

Τέλος ο κορωνοϊός για την Ελεονώρα Μελέτη - Επέστρεψε στην εκπομπή της

Η παρουσιάστρια έμεινε στο πατρικό της σε καραντίνα και πλέον έχει αναρρώσει και έχει επιστρέψει στις επαγγελματικές της υποχρεώσεις.

Μάλιστα, το πρωί της Τρίτης, η Ελεονώρα θέλησε με μία μακροσκελή ανάρτηση να ευχαριστήσει δημόσια τόσο την οικογένεια της, όσο και τους followers της για τη στήριξη.

Όπως αποκάλυψε παρότι ο ιός είναι πολύ μεταδοτικός τελικά ο σύζυγός της, Θοδωρής Μαροσούλης, και η κόρη τους, Αλεξάνδρα, δεν κόλλησαν!

Μελέτη - Μαροσούλης

Ελεονώρα Μελέτη - Θοδωρής Μαροσούλης σε παλαιότερη εμφάνισή τους / Φωτογραφία: NDP

Μελέτη: Πλάνταξε στο κλάμα που δεν ήταν με την κόρη της στα γενέθλιά της

«Επιστροφή στη δουλειά! Κ έχω τεράστια χαρά να ξέρετε! Εδώ ο @thanosvogiatzis με ετοιμάζει για την εκπομπή κ του έλεγα πως πέρασα στη καραντίνα μου! Του έλεγα ποσό φανταστικοί ήσασταν, ποσό μοναδική παρέα μου κρατήσατε πολλές φορές με τα μηνύματα κ τις ευχές σας! Πόσο ελάχιστα μόνη ένιωθα ενώ ήμουν μόνη τελείως! Κ σας ευχαριστώ μέσα από τη καρδιά μου! Θέλω να προσέχετε τους εαυτούς σας παρακαλώ! Το άτιμο κολλάει πολύ πιο εύκολα απ όσο νομίζουμε, αλλά με τα μέτρα όσο τα τηρούμε αυστηρά, πολύ αυστηρά, είμαστε ασφαλείς! Απόδειξη? Ο @psycho_25 κ το Αλεξανδράκι μας ΔΕΝ κόλλησαν παρά τη στενή επαφή που είχαμε τις 5 από τις 10 μέρες καραντίνας! Να προσέχετε λοιπόν! Όσοι το περνάτε, υπομονή, κουράγιο, κ ξεκούραση. Δεν είναι όλοι τόσο τυχεροί όπως στάθηκα εγώ, ώστε να το περνάνε στο πόδι, επομένως τη σκέψη μας σε όλους όσοι δίνουν τη μάχη τους σύντομα να βγουν νικητές. Κ είναι πολλοί παιδιά... σε αλλά νέα, μύρισε άνοιξη... για να λέμε τα σύκα σύκα κ τη σκάφη σκάφη, δεν μου μύρισε ακριβώς, καθώς δεν μου μυρίζει τίποτα, αλλά τουλάχιστον βλέπω τα χρώματα! Κ έρχεται κ το Πάσχα, κ έρχονται κ καλύτερες μέρες για όλους μας, κ σας το υπόσχομαι. Η φωτογραφία σικέ, το ξέρω, αλλά παιδιά βαρέθηκα να με βλέπω απεριποίητη δέκα μέρες. Άσε που είχα βγάλει κ κάτι κορωνοσπυριά! Συμβαίνει μου είπαν... ευτυχώς έφυγαν... έτσι θα φύγει κ αυτό που περνάμε! Είδατε το Ισραήλ? Ξεμπέρδεψε... σειρά μας σε λίγο. Αγάντα... αυτά λοιπόν... συνεχίστε τη μέρα σας! Όμορφα κ θετικά... λάθος λέξη, όχι θετικά, γιατί παραπέμπει κ άλλου... συνεχίστε όμορφα κ αισιόδοξα!», έγραψε χαρακτηριστικά.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Εleonora Meleti (@nonoram)

 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νέα
 

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top